Lawak Sahabat Pada Waktu Rehat

Lawak Sahabat Pada Waktu Rehat

59.1K Reads 4.5K Votes 45 Part Story
Nafisah By tengkunafisah Updated Dec 01, 2016

Rasa stress? Jomlah baca buku ni!
(Part yg tengah2 memang best & lawak dan kadang2 hambar)

    SagAIllusioN_RE SagAIllusioN_RE Apr 13, 2016
    Hahaha,teringat masa sekolah, buat rumah hantu ni laku giler tau...Cuma aku tak dpt join pasal masa tu aku ade pertandingan *sigh*
    sibulan321 sibulan321 May 07, 2016
    Haha, saya faham.. Mesti cute kalau saya dgn kwn sya brbual cam tu ,, kan author.. * haha* kami ni kkdg drama queen skit. :')
    adypute adypute Dec 17, 2015
    Boleh pulak si sarah loncat atas si fina sabar je la si fina.