Lawak Sahabat Pada Waktu Rehat

Lawak Sahabat Pada Waktu Rehat

44K Reads 3.4K Votes 45 Part Story
Nafisah By tengkunafisah Updated 6 days ago

Rasa stress? Jomlah baca buku ni!
(Part yg tengah2 memang best & lawak dan kadang2 hambar)

UriaAwana UriaAwana Apr 13
Hahaha,teringat masa sekolah, buat rumah hantu ni laku giler tau...Cuma aku tak dpt join pasal masa tu aku ade pertandingan *sigh*
sibulan321 sibulan321 May 07
Haha, saya faham.. Mesti cute kalau saya dgn kwn sya brbual cam tu ,, kan author.. * haha* kami ni kkdg drama queen skit. :')
adypute adypute Dec 17, 2015
Boleh pulak si sarah loncat atas si fina sabar je la si fina.