NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
Lawak Sahabat Pada Waktu Rehat

Lawak Sahabat Pada Waktu Rehat

57.2K Reads 4.2K Votes 45 Part Story
Nafisah By tengkunafisah Updated Dec 01, 2016

Rasa stress? Jomlah baca buku ni!
(Part yg tengah2 memang best & lawak dan kadang2 hambar)

UriaAwana UriaAwana Apr 13, 2016
Hahaha,teringat masa sekolah, buat rumah hantu ni laku giler tau...Cuma aku tak dpt join pasal masa tu aku ade pertandingan *sigh*
sibulan321 sibulan321 May 07, 2016
Haha, saya faham.. Mesti cute kalau saya dgn kwn sya brbual cam tu ,, kan author.. * haha* kami ni kkdg drama queen skit. :')
adypute adypute Dec 17, 2015
Boleh pulak si sarah loncat atas si fina sabar je la si fina.