NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
[JIMIN IMAGINE]: My GUARDIAN DEMON

[JIMIN IMAGINE]: My GUARDIAN DEMON

38.6K Reads 3.1K Votes 12 Part Story
CHUMIN By CHUMINnie Updated Dec 27, 2015

Setiap gadis selalunya suka sangat mementingkan penampilan diri dan sekarang ni,dorang mesti tengah fikir fashion-fashion terkini yang sesuai dengan cita rasa dorang.Erm~agaknya dorang semua memang macam tu ke?ish3..

Nama aku Kim Eunhae..Dengan penampilan aku ni yang terlebih nerd dan tak suka nak berfashion macam gadis remaja yang lain,takda sorang pun nak dekat dengan aku kecuali bestfriendku,Heo youngji.Hidupku memang berbeza dengan gadis-gadis lain.

-------------------

Aku melangkah dengan pantas untuk pergi ke kelas sambil membawa buku-buku yang baru aku pinjam tadi.Namun secara tiba-tiba langkahku terhenti apabila melihat geng Got7 sedang melepak diluar kelas.

What the hell!!got7lah!

Aku ingin patah balik ke library,tapi..tengok kat jam tanganku.Memang sah,tak boleh.

"Aish~Dah nak masuk kelaslah.."kataku dengan perlahan.Mataku melihat ke arah got7 dan perhatianku beralih pula dengan jackson,salah satu sebab mengapa aku ingin mengelak dari got7.Mataku terpaku melihat jackson...

LEEXiuHii LEEXiuHii Mar 11
DAEBAK,!! AUTHOR NIM ..
                              Story nii best ...*>°<
                              gedik punya Group G.G ...*(marah)*
LoveAprilAlways LoveAprilAlways Oct 25, 2015
Eyaaa ,,Thts Right ..Evry Pple Especially The Girlss Like To Jga Pnampilann Durangg :')