Sacrificiu şi mândrie(vol. I finalizat)

Sacrificiu şi mândrie(vol. I finalizat)

90.3K Reads 8K Votes 31 Part Story
iwashere4 By iwashere4 Completed

Multumesc pentru coperta:@MajaMaxen :*
Ramasa orfana de mama si cu un tata pe care nu l-a cunoscut niciodata,  Lady Alexandra a fost  nevoita sa incheie la 18 ani o casatorie de convenienta pentru a se putea salva  impreuna cu fratele si sora sa de saracie. Ramasa vaduva la cateva luni dupa casatorie, Alexandra ramane sa locuiasca in Londra alaturi de socrii ei, asigurandu-le astfel un trai decent si o educatie aleasa fratelui si indeosebi surorii sale pentru care are  planuri mari.

Ajunsa la varsta de 24 de ani, cand credea ca nimic nu ii va zdruncina existenta linistita, Alexandra,  Marchiza de Beresford, se intalneste in imprejurari bizare cu Albert Eduard , duce de York a carui reputatie era pe cat de indoielnica, pe atat de periculoasa. Fiind supranumit "ucenic al diavolului" , ducele de York isi cauta o sotie care sa fie un model de virtute si de comportament. Lucrurile se complica si mai tare in momentul in care atentia lui Albert se opreste asupra lui Daisy, sora cea mica a Alexandrei.

Adi_searchBOOK Adi_searchBOOK Aug 07, 2016
O carte minunata!!!Scrii foarte superb!!!Succes in continuare!
evehunt evehunt Sep 02, 2016
O  carte minunată cu un început promițător :) . Succes în continuare!
roxanagilca roxanagilca Oct 26, 2016
O carte care se anunta a fi foarte captivanta !!! Felicitari !!!
nikely86 nikely86 May 09, 2016
Superbă cartea, sunt extrem de multumită că am dat peste ea din greșeală :)  mult spor la scris. Dacă acesta este un prim capitol nici nu vreau să mă gândesc cum sunt următoarele. Esti foarte talentată, felicitările mele ;)
DemetraGenevin DemetraGenevin Jul 11, 2016
E doar primul capitol și e prima carte de a ta pe care o citesc, dar îți spun sincer că mă simt prea mică să îți las comentariu.  Ești o scriitoare în toată puterea cuvântului. Iar acțiunea m-a activat încă de la primele rânduri.  Felicitări.
sidonia1234 sidonia1234 Mar 22, 2016
Îmi place mult acest prim capitol....ador faptul ca te axezi și pe detalii....și treci de la o replica la alta cursiv...nu trunchiat cum am tot întâlnit în alte relatări. Super. Îmi place. Ai potential