Nak Kahwin Imam Muda!

Nak Kahwin Imam Muda!

95.2K Reads 3.3K Votes 34 Part Story
Zhana Matha By ZhanaMatha Updated Sep 21, 2016

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua pembaca NKIM yang setia :) 

Terima kasih banyak-banyak atas segala sokongan, komen, dan votes daripada anda semua. NKIM kini dalam proses akhir editing sebelum diterbitkan. Bagi pembaca yang berminat untuk mendapatkan NKIM dalam versi cetak, anda semua boleh berikan nama, e-mail dan no.telefon di e-mail ini: zhana.matha[at]gmail.com.

Terima kasih :) 

********

Hana Tihani, gadis kolej biasa-biasa yang jatuh cinta dengan Imam Muda di kolejnya. 

Mampukah Hana mencuri hati jejaka beriman itu?

Alhamdulillah cerita ni best saya dah baca buku kawan saya tapi satu jer nak tanya ada sambungan x hihihihi
BIEW98 BIEW98 Nov 27, 2016
Follow ig kwn sya @kwakdongyeon0_ dya nk tmbh followers, the yg dh follow. 😄😄😄
nursyafie nursyafie Feb 10, 2016
Lagi satu dia eja salah kadang -kadang ni tak jadi kadang-kadagan
ZhanaMatha ZhanaMatha Sep 21, 2016
Belum masuk lagi. Insya Allah kalau ade request saya boleh letak juga ☺. Terima kasih yea
NaeemNaufer NaeemNaufer Oct 22, 2015
Islam Arahkan Perempuan untuk Menjauhi Diri dari Non mahram,Jangan kisahla lia tu,