My Hubby My Lecturer

My Hubby My Lecturer

664K Reads 21.2K Votes 59 Part Story
Natasha Nadira Mohd Zulkifli By NatashaZulkifli Updated May 13

Sebuah Novel cinta ala Akasia tv3 yang mana penulisnya perasan mengangkat nama sendiri sebagai heroin dengan harapan segala persepsi watak jahat yang diberikan pada nama Natasha sejak zaman cerita 'Pasrah' lakonan Erra Fazira keluar akan hilang serta merta. 

Nak tahu cerita dia? Baca.. nak tahu ending dia jom beli buku dia.. 
Love, 
Natasha

Ps: Novel tak akan diupdate sampai habis.. hanya akan di update sampai bab 51 saja. Sebab apa? Sebab cheq jual novel ni.. 
kalau nak order Mesej saya.. kalau nak jadi dealer/dropship pun pm saya naa

theyulien theyulien May 09
Srslyyy nama hero dia, nama cikgu I, boleh juga digambarkan hahahahahaha
ShanShan314 ShanShan314 Mar 16
Nama dia iskandar bukan nasi kandar tasha... 😂😂😂, funny lah Tasha nih
rosserain rosserain Apr 06
Bole sambung lg x?? Best sgt la...apapun goodluck dan teruskan berkarya dan buat karya yg best,romantik,dan lucu
NurKeyna NurKeyna Dec 21, 2015
Hye.. Cuba la baca cerita sya.. Ditakdirkan buatku.. @nurkeyna sy bru buat.. Harap baca..
NatashaZulkifli NatashaZulkifli Nov 26, 2015
X ada dear. But u can wssp 013 2574071 utk dapatkan dari saya
Izzati_Atirah Izzati_Atirah Nov 26, 2015
Novel ada jual di pasaran eh?keluaran mana eh? Nak cari novel ni..