Drumul spre Iubire

Drumul spre Iubire

121K Reads 6.1K Votes 34 Part Story
Liana B By Lia988 Completed

Nu credeam că voi avea parte în această lume nenorocită şi plină de răutăţi, de un asemenea lucru pur, dar totodată complicat: dragostea. De ce nenorocită? Pentru că situaţia mea nu este una roz şi niciodată nu credeam că se va schimba înspre bine. 
    Dar s-a schimbat. Din cauza lui. El m-a invăţat cum să câştig şi cum să pierd şi mai ales cum să iubesc. Oare cât va dura această iubire? Oare ce se va întampla cu noi? Vom putea rămâne împreună? Vom face faţă tuturor obstacolelor care ne-au fost puse în calea fericirii noastre? 
   Toate acestea şi nu numai, le veţi afla dacă urmăriţi povestea noastră în care ne descoperim unul pe celălalt în Drumul spre Iubire!

 • dragoste
 • drama
 • safeloveromania
 • umor
A2Neintitulat A2Neintitulat Jan 01, 2017
Interesanta descrierea ,aduce mult mister si te face sa dai ''next''.Bravo ;)
AlexaandraGheorghe AlexaandraGheorghe Apr 07, 2016
Subiectul abordat iti ofera o paleta destul de larga de intamplari cu care poti jongla. Am citit comentarii in care ti se spune ca prea multa descriere plictiseste, eu sincera sa fiu, as mai fi insistat cu descrierea la începutul capitolului
andreeat94 andreeat94 Feb 22, 2016
Mhmm, probleme in familie! Nu sunt de acord cu bataile astea, de fapt, nu le inteleg pe femeile care stau cu astfel de barbati... Insa pare o idee interesanta, si ai un inceput destul de bun :)
Akenndra Akenndra Jul 22, 2016
Îmi place ca povestesti din perspectiva celor doi aici, îmi da impresia ca cei doi au trecut prin multe si chiar m-ai facut curioasă. Greseli nu sunt, iar modul de a nara e foarte placut si cald. 😃❤ Succes!
Akenndra Akenndra Jul 22, 2016
Foarte frumos, Aubrey chiar suferă, dar o apreciez enorm pentru felul in care se comporta. E atât de drăguță! Despre tatăl ei nu pot spune ceva frumos, dar astept sa citesc despre cum se comporta si el cu Aubrey. Esti foarte buna in ceea ce faci.
               Felicitări! Te pup dulce! 😍❤
Akenndra Akenndra Jul 22, 2016
Un om care nu mănâncă clătite 365 de zile pe an. Stiai ca mazarea e mâncarea mea preferată? Eu şi Aubrey avem ceva in comun. Yupi 😃😀