Warriors of Heaven

Warriors of Heaven

11.9K Reads 749 Votes 13 Part Story
Maria A. By Breedmate7 Updated Oct 15

Al sinds het begin ter tijden is het de taak van Lichtstrijders en Duisterstrijders het evenwicht tussen goed en kwaad te behouden, een evenwicht die nooit of te nimmer verbroken mag worden.

Maar dat blijkt geen gemakkelijke opdracht, wanneer Duisterstrijders en Duisterwezens zo plots in veel grotere aantallen over de aardse gronden lopen.

Het evenwicht dreigt verbroken te worden, en in de hoop de vreselijke gevolgen ervan tegen te gaan, worden ook grotere groepen Lichtstrijders getraind en naar Aarde gestuurd.

Het verlies aan beide kanten is verschrikkelijk, maar het evenwicht blijft bewaard. Tenminste, dat is waar de kant van het Licht van uit gaat..

Eens de eerste paar gruwelijke moorden gepleegd zijn, door een wezen dat zowel het einde voor Hemel als Hel kan betekenen, is het te laat om in te grijpen.

Beide partijen komen in een strijd terecht zoals nog nooit tevoren, en de enige manier om totale vernietiging tegen te gaan is door verbonden tussen goed en kwaad te sluiten. Verbonden waar men genoodzaakt is om niet zo zwart-wit meer te denken.


~ This amazing cover is made by the fantastic @stardust24601 ~

20aafke01 20aafke01 Jul 04
Ik geniet van alles dat je schrijft lieve Maria ❤️ (slijm slijm)
Disgleiro Disgleiro Aug 17
Ik was altijd al benieuwd naar dit verhaal, want het sprak mij wel aan en heb dan nu eindelijk een hoofdstuk gelezen xD Die namen omg♡ En je hebt een hele prettige schrijfstijl
Vind het nu al tof! Wat ik wel mooier vind is in plaats van psychologisch--> mentaal. Past beter in de contekst!(niet alsof ik weet hoe je dat schrijft 😅)
Wat. Waaacht. Hoe kan je dit nou niet goed vinden? Dit is ongetwijfeld beter geschreven dan De Missie! ❤️😻😻😻 LOVEIT
Zie dat je er echt werk van heb gemaakt, ziet er echt super goed uit!!! Helemaal geweldig, ben benieuwd ^^
Arlantis Arlantis Sep 12, 2015
Ga snel verder!  Het is echt een leuk & mooi geschreven verhaal :D