Unexpected pt. 2 || Shawn Mendes

Unexpected pt. 2 || Shawn Mendes

21.6K Reads 1.1K Votes 9 Part Story
lovemelikemendes By lovemelikemendes Updated Mar 22, 2017

Let op! Dit is een vervolg op Unexpected! Ik raad aan om dat boek eerst te lezen, anders zul je hier vrij weinig van snappen (: 

Het is inmiddels een paar maanden later en Jane heeft nog steeds contact met Shawn. Shawn is de afgelopen maanden erg druk geweest met zijn muziek, waardoor het contact wel iets verminderd is, maar hij is nog steeds stapel verliefd op Jane. Binnen een paar weken zal Shawn weer in zijn eigen bedje in Canada slapen, en is hij van plan zijn meisje weer op te zoeken. 

Maar zal dat Jane wel zo goed uitkomen? Zal zij tussen alle ellende door een plaatsje vrij kunnen maken voor hem? Zal zij nog wel hetzelfde voor hem voelen als hij voor haar? En Allison, wat vindt zij ervan dat haar vriendin bezig is met liefde, terwijl zij haar op dat moment heel hard nodig heeft?

  • fanfictie
  • mendes
  • shawn
Ilovetowrite14 Ilovetowrite14 Jul 03, 2017
Voor ik aan dit boek begin wil ik even wat zeggen: ik denk dat Allison zwanger is😂 gewoon mijn onderbuik gevoel
x_shannen_x x_shannen_x Jan 22, 2017
Als ik mijn moeder zou zeggen dat ik zwanger ben terwijl ik zo jong was zou ze 5 dingen doen 1. Super hard schreeuwen 2. Huilen 3. Weer schreeuwen dat ik een abortus moet hebben 4. Huilen 5. Zeggen dat ik het moet houden . AL ZOU IK NOOIT S*X HEBBEN ZO JONG EN ANDERS VEILIG 😱😱😱
NikkiDallass NikkiDallass Sep 22, 2015
GAST HANDJES THUIS, GA JEZELF MAAR AFTREKKEN MAAR BLIJF VAN DE MEIDEN AF
- - Aug 28, 2015
Ik zou graag een vechtscene hebben van Jane en Jason xD en dan jason als een huilende baby zijn excuses aanbieden LMAO ZOU BERE GRAPPIG ZIJN XD
itsxurxbae itsxurxbae Aug 17, 2015
OMFGG JIJ SCHRIJFT PERFECT GWN. NIET NORMAAL. <3 GA SNEL VERDER. XOXOXOXO.