Memoria unei inimi

Memoria unei inimi

98.6K Reads 6.5K Votes 37 Part Story
Lisandria By Lisandria Completed

Mulțumesc cu mare drag,  @TheresaWojcik pentru noua copertă!

„El accentuă şi mai mult gestul lor prietenesc cu aşezarea celeilalte mâini pe strângerea lor, adăpostindu-i, preț de câteva secunde, palma ei tremurândă în căuşul palmelor lui bărbăteşti. Ea avea ochii ţintuiţi pe mâinile lor, iar el se uita la chipul ei, cu o teamă interioară ca nu cumva să-şi înalţe privirea aceea catifelată în ochii lui, ştiind că se afla în pericol ca acea privire să-i placă mult mai mult decât era admis. Şi da, viitoarea mămică, fără să-şi abandoneze sfiala şi catifelarea specifice privirilor ei, îşi ridică ochii în ochii lui cu cea mai grațioasă şi cerească manifestare pe care el nu le mai întâlnise niciunde. Simţămintele lui se bucurară de acea comuniune încântătoare a privirilor lor, însă raţiunea îl certă cu duritate că şi-a permis acea bucurie. Chiar și așa, pentru o clipă a fost ispitit să-i atingă șuvița blondă, ce-i ieșise din împletitura părului și îi mângâia obrazul drept, dorind să i-o ascundă în spatele urechii. Dar își respinse dorința, gândind că probabil ar fi speriat-o cu acel gest."

Ce pot sa zic mai mult decat wow.Una din putinele carti de pe wattpad care te prind din primul capitol.Multumesc mult !
Ioana576 Ioana576 Jan 02
Să fi fost în locul doamnei respective cu tot cu durere îți arătăm ce înseamnă să ai cei șapte de acasă!
Adina_N74 Adina_N74 Jan 13, 2017
Foarte frumos începutul. Îmi place felul în care te exprimi .
DanaPetraru DanaPetraru Oct 29, 2015
Si eu am incercat sa mai las sa se adune capitolele,dar nu am reusit...ai o gingasie in scrisul tau care imi da o stare de bine....
- - Aug 29, 2015
Povestea are un început foarte frumos si sunt sigură că pe parcurs o sa fie cel putin la fel de interesantă! Mult succes in continuare!
PopDaiana3 PopDaiana3 Aug 23, 2015
Minunata cartea...Imi place foarte mult felul in care scrii !! Mult succes in continuare !! Pupici :*