For every story tagged #WattPride this month, Wattpad will donate $1 to the ILGA
Pen Your Pride
Tundukkan Playboy Itu

Tundukkan Playboy Itu

220K Reads 5.2K Votes 15 Part Story
Karyaseni | Penulisan2u By karyaseni2u Updated Mar 03, 2016

Tajuk: Tundukkan Playboy Itu
Penulis: Anjell
Penerbit: Karyaseni
ISBN: 978-967-0246-97-0
Harga: RM29(Semenanjung) // RM32(Sabah & Sarawak)

Hanya dua syarat untuk wanita yang bercita-cita mendampingi si kacak, Harraz Naufal. Cantik dan seksi. Sebab itulah Harraz tak suka perempuan bertudung. Tapi datang pula Nurin Areesa yang bergaya Muslimah, entah macam mana boleh tersesat masuk temuduga di syarikat Harraz.

“I tak rasa I boleh terima you kerja kat kompeni ini. Tapi… kalau you buka tudung you, I akan terima you kerja.” - HARRAZ NAUFAL

Bagi Nurin, itu permintaan selamba yang minta gigi kena terajang sampai jongang! Okey... Mungkin jawatan arkitek itu bukan rezekinya. Mamat berlagak itu terlalu sombong. Mungkin doa ini sesuai supaya Harraz tahu bumi yang dia hidup ini bukannya milik dia seorang!

“Saya berdoa semoga encik jatuh cinta dan berkahwin dengan perempuan bertudung nanti.” - NURIN AREESA

Bagaikan dimakbulkan pula doa Nurin itu. Hanya kerana mata, Harraz terpaut dengan seorang model misteri yang bertudung. Sampai termimpi-mimpi Harraz dibuatnya sedangkan dia tak pernah tahu rupa paras sebenar gadis itu. Hanya kerana panahan mata, jiwa buaya Harraz serius tertunduk. Gila! Lagi gila jiwanya dengan kerenah Nurin yang sering buatkan dia jadi bukan dirinya.

moonna14 moonna14 Dec 04, 2017
Bapok best cito Ni. Layan pitih takdo nok beli buku. 
               
               Buke Ke cito Ni ado Kat TV3?