Certot Yang Gagal di mata juri FIXI

Certot Yang Gagal di mata juri FIXI

96.4K Reads 2.9K Votes 16 Part Story
mikaelsahaja By mikaelsahaja Updated Dec 05, 2015

Ni semua cerpen-cerpen yang aku hantar untuk pertandingan Certot di FIXI tapi haram tak pernah menang. Kiranya misi aku untuk memperoleh buku free sentiasa digagalkan oleh juri juri FIXI. Aku ok.

Kalau tak berjaya menang dimata juri FIXI, atleast berjaya menang tempat di ruang Wattpadd ni pun jadilah yedak?

Mana aku menangis. Mata aku masuk habuk la.
Diamlah kau.

thedoubleJ thedoubleJ Feb 14, 2016
Maybe kau tak menang sebab kau salah eja bangang tu kot! Hahaha #gurauje
SoorayaKhanEvans SoorayaKhanEvans Nov 07, 2016
Kalau nak try FIXI, memang kena pakai modal tetek-tetek, ek?
Dhalia_bahar Dhalia_bahar Jul 12, 2016
Haha... Mikael oklah story ni... By the way, banyak typo bikin lawak!! Keep it up, don't give up! :)
ZIMAHRAHMAN ZIMAHRAHMAN Mar 21, 2016
Sian sian 😂takpe2 . post kat wattpad ni pun ok dah 😂 ada orng baca
budakpotato budakpotato Feb 03, 2016
Hahahha popelaq! Asrama jadi asmara. Jilaka berdekah aku sesorg
AnisAdnan AnisAdnan Oct 31, 2015
Kita senasib la, tak pernah menang certot fixi walau sekali.. Tapi tak bercadang cerpen tu diupdate kat sini. Biar mereput dalam laptop. Bhahahaha.