Aku, Dia dan Stiletto

Aku, Dia dan Stiletto

16.6K Reads 420 Votes 5 Part Story
Karyaseni | Penulisan2u By karyaseni2u Updated Sep 09, 2015

Tajuk: Aku, Dia Dan Stiletto
Penulis: Sri Sarah
Penerbit: Karyaseni
ISBN: 978-967-0246-83-3
Harga: RM33 (Semenanjung) // RM36 (Sabah & Sarawak)

Stiletto merah, saksi pertemuan antara Aulia dan Ashraff. Sepasang kasut tumit tinggi yang menjadi idaman Aulia disambar oleh Ashraff, si kaki perempuan. Pertemuan yang tidak dijangka seterusnya menyebabkan mereka sering bertingkah. Macam anjing dengan kucing! Pantang berjumpa mesti bergaduh. Tambah pula Si Ashraff mulut puaka kata Si Aulia. Padahal dia pun sama aje.

“Puan, I yang pegang dulu kasut ni. Kalau puan nak, puan boleh minta yang lain.” – ASHRAFF

“Banyak cantik muka awak! Saya yang tengok dulu kasut ni. Dari jauh sana lagi saya dah cup dulu kasut ni. And one more, jangan nak pandai-pandai panggil saya puan. Kenapa, saya ni macam perempuan dah berkahwin ke?!” - AULIA

Betullah kata orang, dunia ni kecil aje. Helinna, model antarabangsa merupakan kawan baik Aulia merangkap kekasih Ashraff. Kepulangan Helinna ke Malaysia membawa malapetaka kepada Aulia. Kerana salah sangka, Aulia hilang maruahnya angkara Ashraff. Malang lagi nasibnya apabila dia disahkan hamil. Lebih tragis apabila dia dipaksa kahwin dengan Si Ashraff oleh orang tuanya untuk menutup malu.

NaddClosets NaddClosets Aug 25
Update please..kat Penulisan2u pon sampai bab 29 je..kat sini sampai bab 5..please update sampai habis..besttt sgt citer ni..