Sembang Mikael.

Sembang Mikael.

111K Reads 4K Votes 31 Part Story
mikaelsahaja By mikaelsahaja Updated Dec 31, 2016

Segala macam jenis sembang yang ada dalam dunia ini akan disembangkan secara dinamik, prestij dan jitu tanpa kompromi. Sebijik feel dia macam kau tengah lepak sambil minum kopi, bersama cekodok panas, dekat Warung Aminah Janda yang kat simpang jalan tu, bersama kawan-kawan kau.

Yang mungkin kurang cuma, takde kopi. Takde cekodok panas. Kau bukan dekat Warung Aminah Janda yang kat simpang jalan. Dan, kau takde kawan.

Kawan yang kau mungkin ada pun aku.

Itu pun kalau aku decide nak reply comment hang.

dhia_safina dhia_safina May 31, 2016
Haha..sya langsung tak ada rupa..tapi jodoh tetap ada..kuang kuang kuang..btw cerita awk membuatkan sya seronok!
afiqaharashid afiqaharashid Feb 21, 2016
Dah kenapa Barista Coffee Bean tapi gambar Starbucks? Lulz. Btw kita suka cara penggambaran hiperbola awak. Tapi realitilah benda tu. Perempuan pandang harta. Lelaki pandang lawa. Yang buruk dan miskin buat apa? Pendam, menulis, cari duit. 😂
afiqaharashid afiqaharashid Feb 21, 2016
I feel u, bro. Dari part menulis tak feel pakai phone sampai ke part berkarya tanpa ilham.
afiqaharashid afiqaharashid Feb 21, 2016
Sentap! Kita minat Mawi World tau. Walaupun orang lain dah tak minat dia. 😂
nasreezrozi nasreezrozi Jan 16, 2016
Haha. Tp ada je org yg memg x pndang rupa. Well ragam dunia ^^
SyakirGani SyakirGani Jan 06, 2016
Kalau tak hensem, modal kau duit je nak tambat hati wanita ni.