NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
The Destruction ||H.S.||

The Destruction ||H.S.||

8.7K Reads 1.4K Votes 34 Part Story
Demi_1D☜♬ By Dark_Angel1986 Updated 5 days ago

«Tot ce are un început, are și un sfârșit.» - Kate Klain


  "Dacă, drept răspuns la distrugere, noi mărim cantitatea de iubire în suflet, atunci distrugerea devine creatoare. Ura interioară faţă de distrugere constituie lipsa dorinţei de dezvoltare."-Serghei Nikolaevici Lazarev 

   'Iubirea nu este un târg: te iubesc pentru că mă iubești. Iubirea este o certitudine:te iubesc pentru ca te iubesc." -Liviu Rebreanu
 


Poate credeti sau nu, insa este povestea mea. Propria mea poveste imperfecta. O poveste despre greseli, o poveste despre putere, despre ura ce va deveni iubire si iubirea ce se va transforma in ura, depre familie si prieteni, despre ezitari, succese, zambete, lacrimi. O poveste despre viitor, si trecut, si prezent si decizii. O poveste despre maturizare, iertare, inocenta, agresivitate. O poveste despre pericol. Povestea mea. Definitia mea.


By Dark_Angel1986

night-changes_ night-changes_ Feb 21, 2016
Îmi place foarte mult cum ai descris totul. Chiar ai mult talent în ceea ce faci. E foarte interesant până acum şi e ciudat pentru că mi se pare că relaţia dintre Kate şi tatăl ei e răcită. Şi îmi dă o stare ciudată. Bravo.
night-changes_ night-changes_ Feb 21, 2016
Am avut fluturi în stomac pe tot parcursul capitolului iar acum inima îmi bate ca o nebună. Felicitări! E... e... incredibil!
PannyPandy PannyPandy Dec 11, 2016
Idk maica sa pare asa o scorpie aici, dar de fapt nu e. Doar atunci cand o ia pe Kate din L. A.
Zzzexezzz Zzzexezzz Feb 08, 2016
AZI PRIND NUMAI CARTI CU HARRY SADIC. DAR MA BUCUR CA TIPA ASTA,KATE,IA INITIATIVA SI II ARATA LUI HARRY CA NU E CEL MAI TARE.
the_DaRkneSs24 the_DaRkneSs24 Oct 04, 2016
Deci dacă incep sa strig #REVOLUŢIE REVOLUŢIE REVOLUŢIE!! o să-mi iau bătaie de la Kate?
fuck_me_hessa28 fuck_me_hessa28 Feb 03, 2016
Waii Dumii e super💟💟💟
               Nu stiam ca ai asa mult talent