Failed Cinderella Story ~ Malay ~

Failed Cinderella Story ~ Malay ~

33.1K Reads 1.7K Votes 15 Part Story
hyper`inspirit By Joel_IOIA Updated Aug 07, 2016

Kim Minju.. seorang Cinderella yang tak berapa nak jadi. LOL! Anak kepada salah seorang jutawan di Korea. Like a typical Cinderella, dia tinggal bersama seorang ibu tiri dan kakak tiri, Park Jiyeon. Tapi! MinJu ni lain dari yang lain.. minah ni macam langsung tak kisah dengan apa yang jadi. Baik dipukul atau disepak terajang sekalipun, dia masih kekal dengan muka stoic & ayat2 pedasnya. Apa agaknya yang terjadi, bila si Cinderella ni berjumpa dengan si kaki buli, Byun Baekhyun a.k.a The Evil Prince? Perang Dunia ke-3?? Menara Seoul runtuh?? Han River membeku?? Atau.. Something else? Stay tuned laa!^^

Poster credits; camouflage studio @ asianfanfics
    
                                                                                                                                            2015 @August10

  • baekhyun
  • bts
  • comedy
  • exo
  • infinite
  • malay
bellnbella bellnbella Jul 31
Dan apabila tarikhnya ialah tarikh harijadi kau..10 august 2015
aliahhh34 aliahhh34 Jul 08, 2016
Hahahaha.. apalah kau ni baek oii.. kau.boleh ingat dia tu mamat?! Hahaha  serius lawakk.. hadeihhh😂😂
rnorazila747 rnorazila747 May 13, 2016
E'eleh jantan ni pon pastikan lh dulu dya tu jantan ke betina..kot langsuir ke...
lanasophillea lanasophillea Feb 19, 2016
baekhyun la yg plg sy minat dlm exo kekekeee... tlg buatkan crta psl dia dan taeyeon plis 😂😂 though drg no longer a couple. plis hahaaah 😂😂 cause i like both of them. anyway, follow me back and vote for my story too thank u 😘😘
MaknaeUmai05 MaknaeUmai05 Dec 22, 2015
Best nyer! Saya suka sangat! Awk bacalah ff saya pulak.
                              "you are the PERFECT MATCH for me".
                              Mana tahu best,like lah ye.
MaknaeUmai05 MaknaeUmai05 Dec 22, 2015
Best nyer! Saya suka sangat! Awk bacalah ff saya pulak.
                              "you are the PERFECT MATCH for me".
                              Mana tahu best,like lah ye.