CERMIN, KERUSI & WEB PORNO

CERMIN, KERUSI & WEB PORNO

22.2K Reads 204 Votes 6 Part Story
IvKael By IvKael Updated Jan 31

Seorang yang berwajah biasa-biasa cuba untuk menjadi seseorang berwajah bukan biasa-biasa dengan bantuan cermin, kerusi & web porno.

IvKael IvKael Nov 24, 2015
Terima kasih kerana membaca! Saya serahkan kepada pembaca untuk tafsirkan apa yang cuba disampaikan.
zorroe91 zorroe91 Nov 23, 2015
fahamm... dya bunuh semua org la... ney cerita kbat (kemahiran bahasa aras tinggi) ney...,superb!!
jlecious jlecious Nov 19, 2015
Best gile siot! Deep weh citer ni, org yg tak faham memang hmm lah
amrinarazak amrinarazak Nov 17, 2015
Part "aku seorang ga...." Aku dah dapat baca dah mamat putera ni confirm gay
jiny0ungs jiny0ungs Oct 28, 2015
sepatah haram aku tk faham. dia punya otak level tiga ratus, aku punya otak level lima puluh je thats why kot. hmm tragik bukan?
ctnurdatukk ctnurdatukk Oct 04, 2015
Classified chicken serious sedap. Lagi satu bbq chicken. Perghh..