CERMIN, KERUSI & WEB PORNO

CERMIN, KERUSI & WEB PORNO

32.3K Reads 326 Votes 6 Part Story
IvKael By IvKael Updated Jan 31, 2016

Seorang yang berwajah biasa-biasa cuba untuk menjadi seseorang berwajah bukan biasa-biasa dengan bantuan cermin, kerusi & web porno.

  • bahasamalaysia
  • bahasamelayu
  • bukanporno
  • cerpen
  • certot
MsEzraNur MsEzraNur Oct 07, 2017
Aku rasa 'perempuan itu' ada kaitan dengan 'dia' yang mungkin juga ada kaitan dengan 'kau' dan aku rasa lah kan...orang lain pandang 'kau' ni pelik sebab....dia lupa nk pakai seluar
xoxmizzxox xoxmizzxox Feb 23, 2017
sampai bab cerita snow white lak dia... hahaha... ni mesti peminat cerita snow white. hahaha... btw, dalam cerita snow white tak de lak dia tanya pasal tetek besar ke or kecik tapi dia tanya sapa tercantik dalam dunia je....  apa apa pun cerita awak buat mizz ketawa. hahaha
IvKael IvKael Nov 24, 2015
Terima kasih kerana membaca! Saya serahkan kepada pembaca untuk tafsirkan apa yang cuba disampaikan.
zorroe91 zorroe91 Nov 23, 2015
fahamm... dya bunuh semua org la... ney cerita kbat (kemahiran bahasa aras tinggi) ney...,superb!!
jlecious jlecious Nov 19, 2015
Best gile siot! Deep weh citer ni, org yg tak faham memang hmm lah
nieIwink nieIwink Oct 28, 2015
sepatah haram aku tk faham. dia punya otak level tiga ratus, aku punya otak level lima puluh je thats why kot. hmm tragik bukan?