SEKOLAH

SEKOLAH

75K Reads 1.6K Votes 19 Part Story
bangcai By acai01 Updated May 14, 2016

Sekolah-Neraka bagi segelintir pelajar asrama.Tapi untuk aku sekolah ini tempat "fun-fun".Selamat datang ke kehidupan budak asrama.

namaakuadrian namaakuadrian Feb 04, 2016
Hello im bangcai and this is my new acc coz acc ni lupa password haha cibai camna leh lupa pun x tau, so cita dia lanih mmg x sambung dahla,okay byee
namaakuadrian namaakuadrian Feb 04, 2016
Hello im bangcai and this is my new acc coz acc ni lupa password haha cibai camna leh lupa pun x tau, so cita dia lanih mmg x sambung dahla,okay byee
YaniDesu YaniDesu Jun 12, 2016
hahahaha sama mcm kelas aku woo dorang. cikgu tk bgi balik lgi smua dah serbu kot pintu kluaq , bhahahaha dimerit tk kisah la , jnji boleh balik makan , hahahah lol 😂