SEKOLAH

SEKOLAH

67.5K Reads 1.4K Votes 19 Part Story
bangcai By acai01 Updated May 14

Sekolah-Neraka bagi segelintir pelajar asrama.Tapi untuk aku sekolah ini tempat "fun-fun".Selamat datang ke kehidupan budak asrama.

Hello im bangcai and this is my new acc coz acc ni lupa password haha cibai camna leh lupa pun x tau, so cita dia lanih mmg x sambung dahla,okay byee
Hello im bangcai and this is my new acc coz acc ni lupa password haha cibai camna leh lupa pun x tau, so cita dia lanih mmg x sambung dahla,okay byee
YaniDesu YaniDesu Jun 12
hahahaha sama mcm kelas aku woo dorang. cikgu tk bgi balik lgi smua dah serbu kot pintu kluaq , bhahahaha dimerit tk kisah la , jnji boleh balik makan , hahahah lol 😂