SEKOLAH

SEKOLAH

89.5K Reads 2K Votes 20 Part Story
bangcai By acai01 Updated Aug 08

Sekolah-Neraka bagi segelintir pelajar asrama.Tapi untuk aku sekolah ini tempat "fun-fun".Selamat datang ke kehidupan budak asrama.

    namaakuadrian namaakuadrian Feb 04, 2016
    Hello im bangcai and this is my new acc coz acc ni lupa password haha cibai camna leh lupa pun x tau, so cita dia lanih mmg x sambung dahla,okay byee
    namaakuadrian namaakuadrian Feb 04, 2016
    Hello im bangcai and this is my new acc coz acc ni lupa password haha cibai camna leh lupa pun x tau, so cita dia lanih mmg x sambung dahla,okay byee
    YaniDesu YaniDesu Jun 12, 2016
    hahahaha sama mcm kelas aku woo dorang. cikgu tk bgi balik lgi smua dah serbu kot pintu kluaq , bhahahaha dimerit tk kisah la , jnji boleh balik makan , hahahah lol 😂