NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
Fata Nouă✔

Fata Nouă✔

111K Reads 6.5K Votes 51 Part Story
Clipyyy10 By CosminaAlexandra4 Updated Aug 29, 2016

Ema Smith,o adolescenta de 16 ani,timida dar totusi zambitoare si mereu spontana,stie ce isi doreste de la viață.Ea este nevoita sa se mute in alt oraș cu părinții ei din cauza ca parintii ri sunt oameni de afaceri.Ema se considera tocilară si crede ca nu se va acomoda niciodata cu liceul si ca nu iși va face prieteni.

Ema este doar o fata,dar asta nu o va impiedica niciodata sa lupte pentru idealurile ei,sa incerce din rasputeri sa gaseasca fericirea pe care stie ca o merita si sa fie ea insăși,chiar daca,poate,cei fin jurul ei si.ar dori sa fie altfel.E doar un om,dar are de gand sa iși demonstreze ca acele convingeri din sufletul ei au o putere atat de mare incat se pot conduce spre fericire.

Din california pana in new york nu faci doar 3 ore dar mna..:)
--saudade-- --saudade-- Mar 28, 2016
E ok cartea,dar ar trebui sa o reditezi.Are greseli gramaticale
Bai fraierilor! Stiti Ce greu e sa scri fara greseli? Ia incercati voi sa scrieti o carte faina! CosminaAlexandra4 mie Mia placut tare! Ii tare interesant chiar daca e doar primul Capitol ! )))
LoveHorseAle LoveHorseAle Feb 23, 2016
Mie nu imi apare poza de la media!:( Imi poți spune cine o joaca pe Ema?
Ador faza cu Castile in urechi 😃😂 adoor muzicaaa😈😈😈
CosminaAlexandra4 CosminaAlexandra4 Aug 12, 2016
Nu ma mai corectati frate atat...am inteles...sunt greseli...o sa le corectez,mi.am cerut scuze la sfarsit pentru greseli.Ma corectati sa va aflati si voi in treaba,daca va place sa va credeti mari si tari nu imi mai citi cartea,nu te mai crede important/a ca nu esti