Atractie Neconditionata / Vol. I

Atractie Neconditionata / Vol. I

183K Reads 10.5K Votes 40 Part Story
Lucynda_Lucy By Lucynda_Lucy Completed

Chase a aparținut mereu lui Anelise. A fost umbra ei, a fost protecția ei, așa cum sufletul său a aparținut femeii, de când o cunoscuse. Dar bărbatul nu a fost vreodată sigur dacă era și invers. Ar fii dat orice, numai să o mai vadă odată pe ea, pe Anelise Smith.

Dar și femeia cu ochi oceanici îi purta dorul străinului. Viața cruntă i se schimbase radical numai datorită prezenței lui. L-a simțit un an de zile lângă ea, așteptând, veghind la căpătâiul tinerei rătăcite. Și ar fii dat orice, numai să-l mai vadă odată pe necunoscut, așa cum Chase și-ar fii dat viața, numai să mai vadă o singură dată petalele unui trandafir ofilit.

Dar ce se întâmplă cu adevărat în clipa în care petalele sunt roșii, iar grădinarul vrea să culeagă floarea pasiunii, însă apar spinii?
„ Pentru dragostea față de un trandafir, grădinarul devine sclavul a mii de spini"

Ce nu aveau ei să știe până după mult timp, era că vechea vorbă devenise un jurământ pentru cei doi, cu patru ani în urmă, într-o seară de toamnă, într-unul dintre blocurile din suburbie ale friguroasei Londra.

 • amor
 • anelisesmith
 • chasewhite
 • drama
 • invidie
 • iubire
 • suspans
Foarte frumos începutul. De abia aștept să aflu ce o să le fie rezervat în viitor.❤
Simma15 Simma15 Aug 20, 2015
Îmi place deja cartea ta și sunt numai la primul capitol.
               Ești o scriitoare extraordinara !
Lucynda_Lucy Lucynda_Lucy Aug 06, 2015
Multumesc . Chiar conteaza parerile cititorilor pentru mine . Vei gasi cateva greseli gramaticale , dar nu am ce sa fac deoarece tableta se corecteaza singura . Asa ca imi pare rau pentru asta.
Lucynda_Lucy Lucynda_Lucy Aug 06, 2015
Iti multumesc din suflet pentru aceste cuvinte. Adevarul este ca eu aveam alt cont , dar acum nu il mai folosesc . De pe atunci ma gandeam sa scriu cartes , asta insemnand cam 2 luni . Nu am fost sigura daca ar trebui sa incep sa scriu . Inca o data iti multumesc .
Theo_Teodora Theo_Teodora Aug 06, 2015
Ai inceput foarte bine cartea. Deja sunt foarte curioasă sa vad ce se intampla mai departe. De când am citit descrierea cartii mi-a placut. Sper sa scrii cat mai multe cărți, fiindcă ai talent❤