Jadikan Aku Yang Kedua

Jadikan Aku Yang Kedua

73.5K Reads 1K Votes 15 Part Story
Karyaseni | Penulisan2u By karyaseni2u Updated Aug 05, 2016

Tajuk: Jadikan Aku Yang Kedua
Penulis: Siti Khadijah
Penerbit: Karyaseni
ISBN: 978-967-0890-54-8
Harga: RM30 (Semenanjung) // RM33 (Sabah & Sarawak)
Diskaun : RM3
Postage : Percuma
Cara Beli : www.karyaseni.my @ Aplikasi Karyaseni

“Abang janji sayang, hanya cinta sayang yang pertama dan yang terakhir buat abang. Takkan ada mana-mana perempuan yang akan dapat mengubah cinta ini malah perasaan cinta dah terkubur bersama dengan jasad sayang. Abang doakan sayang aman di sana.”- THAQIF ASWAD.

Pertemuan pertama antara Nuha Saqeena dan Thaqif Aswad menimbulkan perasaan cinta buat si gadis. Sedangkan si jejaka pula masih sukar melupakan memosi silam ketika bersama si isteri yang sudah lama pergi. Cinta buat isteri yang sudah tiada sentiasa mekar dalam hati telah membuatkan hatinya enggan menerima lembaran cinta yang baharu. 

Kerana memikirkan tanggungjawab dan perlunya kasih sayang seorang ibu buat sepasang cahaya mata kembar yang telah ditinggalkan oleh isteri, Thaqif harus mencari pengganti si isteri buat permata hati dan bukannya untuk cinta sendiri yang masih belum terbuka untuk diganti.

HusnayusniRapaiee HusnayusniRapaiee Apr 16, 2017
x sabar nk tgk drama ni best..novel.lg best..mana nak cari novel ni????
Ya allah betul2 sedih ceritanya aku tahu akhir sak iaitu dia kawin lagi satu kan isteri sebenarnya my idol amyra rosli hihihi itu jak ditahu