Baran vs Happening.

Baran vs Happening.

594K Reads 19.9K Votes 75 Part Story
I E Y R A A Q I S H💙 By ieyraaqish Completed

Afiq Amsyar, seorang yang baran selepas putus hubungan dengan seorang wanita yang amat dia cintai.  Sejak itu, dia menjadi seorang yang baran.
       Ieyra Firsya, seorang gadis yang agak tomboy-happening versi bertudung terjumpa dengan MR Baran.  Dan yang paling dia tak sangka ialah Mr Baran itu bosnya sendiri dan dia menjadi PA kepada Mr Baran itu.
        "Kenapa dengan bos tu? Datang bulang ke apa? Asyik marah je kerja dia!" gumam Ieyra Firsya.

octavianussetyo octavianussetyo Dec 21, 2016
Kunjungan work aku + vote  juga ya, kak
                              
                              
                              Judul: All About M.A.N.T.A.N
nkseei00 nkseei00 Sep 21, 2016
Ieyra garang sngt😂 klau real lama kne buang kje..better calm sikit😅😅
Bestt...sampai ketawa sye baca kak..lucu sangat perwatakan Athirah tu.
BieIbrahim2 BieIbrahim2 Nov 19, 2016
x boleh nak teruskan bacaan tak suka dgn penggunaan bahasa kasar
Schaeyrah Schaeyrah Dec 23, 2015
Berani gile ieyra nieee .....haha kalu cita ni btol la kn msti dh lma dya kne pcat
ieyraaqish ieyraaqish Aug 07, 2015
ieyra firsya...hehehe sorry...alah biasalah typo :) by the way thanks sebb tegur