For every story tagged #WattPride this month, Wattpad will donate $1 to the ILGA
Pen Your Pride
Suamiku Mr. Baran

Suamiku Mr. Baran

848K Reads 26.9K Votes 75 Part Story
I E Y R A A Q I S H💙 By ieyraaqish Completed

©Before this known as Baran Vs Happening.




       Afiq Amsyar, seorang yang baran selepas putus hubungan dengan seorang wanita yang amat dia cintai.  Sejak itu, dia menjadi seorang yang baran.
       
       Ieyra Firsya, seorang gadis yang agak tomboy-happening versi bertudung terjumpa dengan MR Baran.  Dan yang paling dia tak sangka ialah Mr Baran itu bosnya sendiri dan dia menjadi PA kepada Mr Baran itu.
        
         "Kenapa dengan bos tu? Datang bulang ke apa? Asyik marah je kerja dia!" gumam Ieyra Firsya.

  • baran
  • happening
  • romance
  • tomboy
MyraAmyra_ MyraAmyra_ Oct 29, 2017
Cerita nie mcm sama dlm salah satu novel yg sy pernah baca lah .
pahnxx pahnxx Jan 07
lol yakin ja dia ckp boleh speaking. last last grammar salah. "I can speak in English" lah not "can speaking" hahaha
octavianussetyo octavianussetyo Dec 21, 2016
Kunjungan work aku + vote  juga ya, kak
                              
                              
                              Judul: All About M.A.N.T.A.N
nkseei00 nkseei00 Sep 21, 2016
Ieyra garang sngt😂 klau real lama kne buang kje..better calm sikit😅😅
CikChocoCream CikChocoCream Feb 10, 2017
Bestt...sampai ketawa sye baca kak..lucu sangat perwatakan Athirah tu.
BieIbrahim2 BieIbrahim2 Nov 19, 2016
x boleh nak teruskan bacaan tak suka dgn penggunaan bahasa kasar