Suamiku, Encik Bos (EDITING)

Suamiku, Encik Bos (EDITING)

92.7K Reads 3.3K Votes 19 Part Story
Irine By Irine1890 Updated Dec 24, 2015

NUR SARA AISYAH, seorang yang setiasa happy-go-lucky merana setelah dijadikan personal assistant Adam Asraf. Hampir semua kerja dia kena buat. Tak cukup di buli, di kutuk, calon isteri pun dia yang kena cari? Manusia mana yang tak merana kalau dapat bos macam ni.

ADAM ASYRAF, seorang lelaki yang bersifat suka membuli. Lagi-lagi untuk personal assistant kesayangan dia tu. Erk! Kesayangan? Mintak dijauhkan. Sehari tak membuli Sara, rasa macam kosong. Apa yang dah jadi? Takkan dah terpikat kot?

Tapi apa jadi kalau dia orang ni di satukan secara tak rela, boleh hidupkah lagi Sara? Makin galakkah Adam nak buli? Adoi, boleh pening orang tengok gelagat mereka. Tapi, macam mana pula kalau Daniel Azhar, orang yang paling Sara tak nak jumpa cuba menambat hatinya buat kali kedua? Adakah Adam hanya akan berdiam diri saja atau memilih untuk memujuk duhai si hati isteri?

"Macam manalah mama boleh terpikat dengan mamat yang serba tak kena plus otak senget ni. Kalau hari-hari kena buli ni boleh jadi gila aku!" - Sara

"Peliknya nama projek kau ni? Takkan tak ada yang lain kot? Bagilah nama yang sedap-sedap sikit" - Adam

"Awak ingat tak waktu saya nak berkawan dengan awak dulu. Waktu tu saya nervous gila tau. Sampai berpeluh-peluh satu badan" - Daniel Azhar

No comments listed yet.