NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
Addicted to you

Addicted to you

72K Reads 3.3K Votes 16 Part Story
Andreea F. By andreeaf5 Updated Apr 03, 2016

Sofia Kings - o tânără femeie de douăzeci și trei de ani,proaspăt absolventă la arhitectură și cu mărețe planuri de viitor. Este o fire vulcanică,impulsivă și deseori imposibilă,dar oare va reuși noul bărbat din viața ei să o îmblânzească?

Damian Del Monte - cunoscut de majoritatea ca un dur om de afaceri italian ce deține mai multe firme atât în Italia cât și Marea Britanie și America. Din presă este știut ca unul dintre cei mai râvniți miliardari căruia îi place să joace femeile după bunul său plac. Dar se pare că i-a venit rândul să fie și el jucat de femeia care reușește să-i dea totul peste cap cu inocența și frumusețea sa naturală și să-i scoată la iveală toate secretele trecutului pe care le are păstrate bine în inima sa.

El este posesiv și vrea ca să o domine,însă independența și încăpățânarea ei nu îl vor lăsa. Între ei doi există o atracție pe care niciunul nu o poate trece cu vederea,dar vor rezista împreună în ciuda tututor neînțelegerilor?

©COPYRIGHTS RESERVED 2015

adinaned adinaned Feb 24, 2016
Este superba povestea! Nu m-am putut opri din citit...bravo si spor la scris in continuare
SorinAna SorinAna Nov 23, 2015
Frumos inceput... O sa imi placa mai mult ca sigur.. Multa bafta, cat mai multa inspirație... Si astept cu nerăbdare cat mai multe capitole
MJAether MJAether Oct 12, 2015
Foarte interesanta, mi-a strarnit interesul, abia astept primul capitol !