NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
NOIRE

NOIRE

3.3M Reads 425K Votes 84 Part Story
CE.WNG By cecilwang Completed

This work is protected under the copyright laws of the Republic of Indonesia (Undang - Undang Hak Cipta Republik Indonesia no. 19 tahun 2002). Any reproduction or other unauthorised use of the written work or artwork herein is prohibited without the express written permission of the author. No part of this publication may be reproduced, stored in a retrieval system, or transmitted in any form or by any means - for example, electronic, photocopy, or recording. 
              
              This is a work of fiction. Names, characters, incidents, and dialogue are products of the author's imagination and are not to be constructed as real. Any resemblance to actual events or persons, living or dead, is entirely coincidental. 
              
              NOIRE. © 2015, Cecillia Wangsadinata (CE.WNG). All rights Reserved. 
              
              ==================
              
              Novel in Bahasa Indonesia | WRITTEN BY CE.WNG.

Ulululuuu Ulululuuu 5 days ago
Pengen banget baca ini tapi gabisa ngefollow, ini gimana sih? Gua harus gimana
Hai 
                              
                              Caranya gimana untuk private bab per bab novel kita yg ada di wattpad ini? Kasih tau dong caranya via wa saya 0878 8418 6898..
                              
                              Soalnya pingin private bab novel saya juga nih mbak
                              
                              Makasih ya
Cloovy310 Cloovy310 Nov 17, 2016
Ka cecil tetap semangat yaa ka nulis cerita ini, kalo bisa lanjutin terus noire nya sampe end penasaran banget soalnya cerita sienna bakal gimana. Ditunggu banget deh pokoknya
rubyruby95 rubyruby95 Dec 31, 2016
👍👍👍 setuju cece, plagiator itu ga ada usaha cuma bisa copas doang
haphap15 haphap15 Feb 04
Niatnya mau aku kebut baca ini, dan ninggalin Warren and Jack sementara. Semoga berhasil, karena efek telat nemu cerita ketjeh ini dan mau diterbitkan segera 😭😂☺💪
nathaaliani nathaaliani Mar 03
hai semuaa, baca cerita aku yaaa yang pertama nih, ini linknya : https://www.wattpad.com/story/97222305-lalu-bagaimana Makasih yaa yang mau udah mau baca, Semoga kalian sukaaa :)