NOIRE

NOIRE

4.5M Reads 511K Votes 84 Part Story
CE.WNG By cecilwang Completed

This work is protected under the copyright laws of the Republic of Indonesia (Undang - Undang Hak Cipta Republik Indonesia no. 19 tahun 2002). Any reproduction or other unauthorised use of the written work or artwork herein is prohibited without the express written permission of the author. No part of this publication may be reproduced, stored in a retrieval system, or transmitted in any form or by any means - for example, electronic, photocopy, or recording. 
              
This is a work of fiction. Names, characters, incidents, and dialogue are products of the author's imagination and are not to be constructed as real. Any resemblance to actual events or persons, living or dead, is entirely coincidental. 
              
NOIRE. © 2015, Cecillia Wangsadinata (CE.WNG). All rights Reserved. 
              
==================
              
Novel in Bahasa Indonesia | WRITTEN BY CE.WNG.

    Ulululuuu Ulululuuu Mar 22
    Pengen banget baca ini tapi gabisa ngefollow, ini gimana sih? Gua harus gimana
    klo aku pernah datengin website-nya entah itu benar website-nya atau enggak, I don't know. disitu karya2 di wattpad emg di-copy-paste, tapi nama penulisnya jga dicantumkan, terus pembacanya jga...
    sebenarnya copy cerita dr wattpad jga bisa, tapi lewat browser, kyak OpMin atau UC, etc.
    ernakibar ernakibar Sep 09
    Bener2 perjuangan 😃 harus log in log out😃 ngga bisa lgs follow.. hadeuh.. akhirnya bisa juga kebuka bab 1-8
    iyutabi iyutabi Mar 28
    Thoooorrr gak bisa nih aq ngefollow.. pingin bgt baca cerita nyaa....
    Hai 
                                  
                                  Caranya gimana untuk private bab per bab novel kita yg ada di wattpad ini? Kasih tau dong caranya via wa saya 0878 8418 6898..
                                  
                                  Soalnya pingin private bab novel saya juga nih mbak
                                  
                                  Makasih ya