Wanita

Wanita

2.6K Reads 182 Votes 1 Part Story
عينور_ف By haura_rania Completed

 Aku dah kahwin sekarang. Bini aku
memang baik sangat2. Tapi dia x seperti
yang aku expect masa kami belum
kahwin dulu. Masa belum kahwin, aku
tengok dia memang seorang yang
pendiam. Jarang sangat dia bercakap
dengan lelaki. Member2 memang puji la
cara dia. So memang susah jugak aku
nak cuba tegur dia masa tu.. Segan
dowh!! Memang obvious lah kalau aku
tegur. Tapi aku suka dia macam tu, so
xde la cemburu sangat sebab dia jarang
borak2 ngan lelaki..
Cantik? Memang la.. Kalu x, cornfirm
aku x sangkut punyer . Cantik pada
mata aku la. Member2 pun ade yang
cuba usha. Sori la dia nak layan.
Memang market habis dia ni. Last2, aku
yang dapat. Memang rasa bangga
sangat time tu..
Eh, duk ngumpat2 pasal dia, lupa lak
nak kasi tau nama. Nama panggilan dia
Ara. Nama betol terpaksa dirahsiakan.
Aku usha cara yang leklok la, pergi
jumpa bapak dia dulu. Gentlemen beb!
Slow talk dengan bapak dia. Err, bapak
dia nama Marzuki. Bapak dia ni jenis
sound direct rupenyer. Pergh !! Memang
kena kutuk kaw2 la ...

No comments listed yet.