Introducing Tap by Wattpad!
Discover addictive chat stories from your favourite Wattpad writers that will make you go 😮😍🔥
CHECK IT OUT
Dincolo de Terra

Dincolo de Terra

10.8K Reads 1K Votes 6 Part Story
𝒜𝓃𝓉𝑜𝒶𝓃𝑒𝓉𝒶 𝒜𝓃𝓉𝑜𝓃𝑜𝓋 By AntoanetaAntonov Completed

Isabel locuieşte de câţiva ani în coliba de la marginea pădurii. Tânăra, învăţată să se întreţină singură, obişnuieşte să vâneze iepuri amplasând capcane în puncte strategice pe munte. Până acum, fiecare ieşire de gen decurge după acelaşi tipar. Până în momentul în care este pusă faţă în faţă cu pericolul şi, cu inima pompându-i adrenalină în vene, trage pentru a-şi salva viaţa.
   Ce descoperă a două zi însă, îi schimbă modul în care percepe realitatea şi universul. Întregul ei sistem de credinţe se prăbuşeşte pentru a face loc unuia nou, în special atunci când, salvată fiind de cel ce îi zdruncină raţiunea, face o alegere care dă naştere unei atracţii periculoase ce îi pune inima pe jar.
   
   Coperta facută de @xenomorphius
   
   Poveste publicată în numărul 2/2015 (06-10-2015) al revistei „Fantastica" a Societății Române de Science-Fiction și Fantasy.

HEMishelle HEMishelle Feb 02, 2016
Îmi place la nebunie din ce am citit până acum! Ești foarte talentată!
Deltty Deltty Oct 24, 2016
Coperta e briliantă! Cartea exact la fel. Nu prea am ce sa spun, succes în continuare!
PauStyles08 PauStyles08 Sep 30, 2016
Povestea este superbă și mă bucură faptul că ideea este una originală. Sper că vei face o continuare deoarece sunt foarte curioasă ce o să se întâmple în continuare cu Isabel si Arrow și în plus ar fi păcat să o lași ne continuată.
Nu stiu cum de am scapat povestirea asta pana acum. Bine ca am gasit-o. Am observat o tenta medievala aici. Imi era dor de o carte sau de un film din acea epoca. Am descoperit-o la țanc si ma bucur ca am dat peste micuta tamaduitoare.
AaNdRiii AaNdRiii Jul 31, 2016
Vai de viețișoara mea cât îmi doream să dau de cartea asta iar 💖
Nebuloasa Nebuloasa Nov 26, 2015
Sunt impresionata, e un profesionalism al scrisului aici la care eu doar visez. Keep on!