NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
Dincolo de Terra

Dincolo de Terra

12.2K Reads 1.2K Votes 6 Part Story
𝒜𝓃𝓉𝑜𝒶𝓃𝑒𝓉𝒶 𝒜𝓃𝓉𝑜𝓃𝑜𝓋 By AntoanetaAntonov Completed

(Finalizată)
Isabel locuieşte de câţiva ani în coliba de la marginea pădurii. Tânăra, învăţată să se întreţină singură, obişnuieşte să vâneze iepuri amplasând capcane în puncte strategice pe munte. Până acum, fiecare ieşire de gen decurge după acelaşi tipar. Până în momentul în care este pusă faţă în faţă cu pericolul şi, cu inima pompându-i adrenalină în vene, trage pentru a-şi salva viaţa.
   Ce descoperă a două zi însă, îi schimbă modul în care percepe realitatea şi universul. Întregul ei sistem de credinţe se prăbuşeşte pentru a face loc unuia nou, în special atunci când, salvată fiind de cel ce îi zdruncină raţiunea, face o alegere care dă naştere unei atracţii periculoase ce îi pune inima pe jar.
   
   Coperta facută de @xenomorphius
   
   Poveste publicată în numărul 2/2015 (06-10-2015) al revistei „Fantastica" a Societății Române de Science-Fiction și Fantasy.

77Mircea 77Mircea Mar 16
 #cerc6 îmi vine greu să comentez pe text de să nu comentez în legătură cu ducerea lui acasă la ea felul în care îl ratează rănile ufff
77Mircea 77Mircea Mar 14
Gata mi-am amintit acum apare extraterestrul acela care până la urmă o ia cu el când îi vine nava.
Richard Inima de Leu și Ioan fără Tara (deci, sfârșit de secol XII).
Săracii iepuri. Mi-am făcut filmul ăla în cap şi mi'am imaginat un iepuraş maro care se zbate în capcană. Îmi vine să plâng:))
AnnaSkyver AnnaSkyver Apr 04
 #Cerc6
               Am citit acest capitol acum ceva timp, dar n-am apucat sa-mi las ,,parerea". Ma bucur ca nu ai pus prolog pentru ca a fost perfect! Ai descris o zi normala din viata ei si ai ,,aruncat" si putina picanterie. Uciderea acelui cavaler.
ArtemisRs ArtemisRs Apr 07
Nu e chiar asa usor dintr-o mişcare. Trebuie câteva. Cât de sadic n-ar suna, stiu cum se jupoaie un iepure.