NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
nonsense fate. +jjk

nonsense fate. +jjk

45.3K Reads 3.6K Votes 14 Part Story
crunchybiskut By crunchybiskut Completed

+bila kau terpijak cermin mata hitam custom made milik crush dan kena acah jadi girlfriend dia depan eomma tapi last-last eomma suruh kahwin hahaha kisah apa wei laki aku jeon jungkook.

21/07/15
09/10/15

Fab poster by ; @ichigoieka

baby4lyfe_ baby4lyfe_ May 20
Mummy aq sbb mummy aq cg pemulihan 😂 trok jungkook ni kne msok pemulihan
yaya_brutal yaya_brutal Mar 02, 2016
daku tak boleh like!!!!dah limit..jadi daku komen..pfft bijak bukan 
                              
                              # sila baling selipar
yaya_brutal yaya_brutal Mar 02, 2016
You tak bagi tahu pun mak mertua ada kopi?
                              
                              *pandang hun*
                              
                              Hun:*sembur*
                              
                              Yaya:tengss laling...tengs -...-
SuamikuMrHan SuamikuMrHan Apr 03, 2016
Pfttt , asyik tersembur je kau ni jungkook . haha sian mak kau
yaya_brutal yaya_brutal Mar 02, 2016
daku tak boleh like!!!!dah limit..jadi daku komen..pfft bijak bukan 
                              
                              # sila baling selipar
yaya_brutal yaya_brutal Mar 02, 2016
daku tak boleh like!!!!dah limit..jadi daku komen..pfft bijak bukan 
                              
                              # sila baling selipar