NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
nonsense fate. +jjk

nonsense fate. +jjk

43K Reads 3.4K Votes 14 Part Story
crunchybiskut By crunchybiskut Completed

+bila kau terpijak cermin mata hitam custom made milik crush dan kena acah jadi girlfriend dia depan eomma tapi last-last eomma suruh kahwin hahaha kisah apa wei laki aku jeon jungkook.

21/07/15
09/10/15

Fab poster by ; @ichigoieka

yaya_brutal yaya_brutal Mar 02, 2016
daku tak boleh like!!!!dah limit..jadi daku komen..pfft bijak bukan 
                              
                              # sila baling selipar
ninasleyfz ninasleyfz Dec 15, 2016
Sharukh han?? eii bangla lagi hensem dari mamat dua orang tu
ninasleyfz ninasleyfz Dec 15, 2016
euww byuntae nya...yaks..klau kau nak abs pun kau usahalah sendiri...apalah
ninasleyfz ninasleyfz Dec 15, 2016
ommo kaki jungkook tu boleh minum air,main judi,kaki boleh bertukar botol,kaki bertukar permpuan...hebatnya!!😂😂🔫
farissha farissha Feb 13, 2016
hahaha lawaknyee..kate kesiann...x nak clashh bagai tpi makwe da kritikal..hahahaha
yaya_brutal yaya_brutal Mar 02, 2016
You tak bagi tahu pun mak mertua ada kopi?
                              
                              *pandang hun*
                              
                              Hun:*sembur*
                              
                              Yaya:tengss laling...tengs -...-