nonsense fate. +jjk

nonsense fate. +jjk

41.7K Reads 3.3K Votes 14 Part Story
crunchybiskut By crunchybiskut Completed

+bila kau terpijak cermin mata hitam custom made milik crush dan kena acah jadi girlfriend dia depan eomma tapi last-last eomma suruh kahwin hahaha kisah apa wei laki aku jeon jungkook.

21/07/15
09/10/15

Fab poster by ; @ichigoieka

yaya_brutal yaya_brutal Mar 02, 2016
daku tak boleh like!!!!dah limit..jadi daku komen..pfft bijak bukan 
                              
                              # sila baling selipar
ninaslyfx- ninaslyfx- Dec 15, 2016
Sharukh han?? eii bangla lagi hensem dari mamat dua orang tu
ninaslyfx- ninaslyfx- Dec 15, 2016
euww byuntae nya...yaks..klau kau nak abs pun kau usahalah sendiri...apalah
ninaslyfx- ninaslyfx- Dec 15, 2016
ommo kaki jungkook tu boleh minum air,main judi,kaki boleh bertukar botol,kaki bertukar permpuan...hebatnya!!😂😂🔫
farissha farissha Feb 13, 2016
hahaha lawaknyee..kate kesiann...x nak clashh bagai tpi makwe da kritikal..hahahaha
yaya_brutal yaya_brutal Mar 02, 2016
You tak bagi tahu pun mak mertua ada kopi?
                              
                              *pandang hun*
                              
                              Hun:*sembur*
                              
                              Yaya:tengss laling...tengs -...-