Be With Me.

Be With Me.

170K Reads 23.6K Votes 45 Part Story
yoongoboongo By mnyoongie Completed

Kisah seram yang kadangnya seram kadangnya tak langsung -.-

  • bangtanboysfanfiction
  • btsfanfic
  • btsffmalay
  • fanfiction
  • horrorbts
  • sugafanfic
Genuinedonut12JMeh Genuinedonut12JMeh Aug 31, 2017
Bijak tu sepak punggung penjenayah kalau aku jadi polis memang sama aa benda yang aku buat... 😂😂
Buasir penjenayah kalau kena tangkap ngan polis mcm hang ni😂😂😂
distaeprilia distaeprilia Oct 07, 2016
Sian mark aku nasib xde heart attack -_-' btw best story author ni!! Semoga berjaya!! ^_^
NurAleeyaAzman NurAleeyaAzman Jan 03, 2016
Chapter pertama dah seram.. lagi lagi baca waktu tengah malam (⁎•̛̣̣꒶̯•̛̣̣⁎)
mnyoongie mnyoongie Aug 10, 2015
@Han_ns hahahaha ade ke pulak yeti. tu hantu. ermmm yoongi ^^
Han_ns Han_ns Aug 10, 2015
sabor jo lah mark, dh nasib hang dpt rakan setugas mcm tu.. ehhh jp² yg ikot jungkook tu mnusia ke bigfoot ke yeti ke taehyung ke ape?