Be With Me.

Be With Me.

156K Reads 21.8K Votes 45 Part Story
sugaminions By -miniyoongs Completed

Kisah seram yang kadangnya seram kadangnya tak langsung -.-

  • bangtanboysfanfiction
  • btsfanfic
  • btsffmalay
  • horrorbts
  • sugafanfic
Bijak tu sepak punggung penjenayah kalau aku jadi polis memang sama aa benda yang aku buat... 😂😂
Kim_Nadhya Kim_Nadhya Jun 05, 2016
Beruk?? Bhahaha..! Ko0kie terkejut tak jadi beruk keyh?.. lelz
YANANDROMEDA YANANDROMEDA Jul 10, 2016
Lol kalau saya lah, mesti penjenayah tu rasa gembira dan honered kerana punggungnya disepak jungkook
distaeprilian distaeprilian Oct 07, 2016
Sian mark aku nasib xde heart attack -_-' btw best story author ni!! Semoga berjaya!! ^_^
songangeleena_iris songangeleena_iris Sep 03, 2016
Daebakkk!!! Tak sangka tu keje Jungkook selama ni....dahlah diingati sebab sepak punggung penjenayah... Tapi,mmg patut pun...kekeke
NurAleeyaAzman NurAleeyaAzman Jan 03, 2016
Chapter pertama dah seram.. lagi lagi baca waktu tengah malam (⁎•̛̣̣꒶̯•̛̣̣⁎)