❨ Coming Soon ❩ Chat

❨ Coming Soon ❩ Chat

339K Reads 928 Votes 1 Part Story
عين~♥ By Hyunwonwoo__ Completed

Seorang Idol dan Seorang Fans ♡

Hubungan yang sekadar antara fans dan idol kini bertukar menjadi persahabatan ❀

© Hyunwonwoo__ | Coming Soon | 2017

Poster ; @-chimcakes

memang space nya sebesar macam tu ke , atau phone aku yang rosak ?
Bengong ayat...."Bunyi loceng menunjukkan waktu rehat pon berbunyi"...sial do
Lyaa_CBN Lyaa_CBN Oct 04
Pfffftttt HaHaHa.. Ops lupa~ annyeong awuks~ kalau ada masa singgah lah wall saya and baca story saya yang bertajuk 'Flower For You' jangan lupa vote jugak ehh hehe ayee tak pksa kalau awak taknak btw ff awak memang ahhh haha ^^ best. Maaf menyemak di coment
Pftttt sah mesti masa kau buat ff ni kau tak pakai bajukan hahahh gurau je jgn bash tau
nr4awadah nr4awadah Nov 19
That time bila kau jadi bdk baru pastu semua org nampak kau macam kau bsru habis bunuh org😂😂
OheyAraa OheyAraa Dec 31, 2015
Tak best la baca korang korang korang 😂 tapi story best 😭 Pening nak baca 🐒