Suamiku Si Supermodel

Suamiku Si Supermodel

977 Reads 15 Votes 6 Part Story
sy`eda By syhieda Updated Jul 29, 2015

Hanis Hakim mngelilingi kereta Hyundai Tucson berwrna silver sambil brcekak pinggang.Iphone6 milikny dpandang geram."Nama aje fon mahal tpy klau dh tkde line,tarafny mcm fon murah je..!Klau mcm tu,lg bgus klau aq beli telefon awam,bawak kehulu kehilir lagi bagus!"Dengusan kuat kdengaran,Tekanan jiwa sungguh!!

Aiman...teman baik Hanis Hakim sejak dari kecil hinggalh sama² brgiat dlm bidang permodelan, brpeluh² memandang enjin kereta itu,hendak dibaiki tdak pandai,manakn pandai shari suntuk hny ad d studio brsama lensa camera je.
Matahari mula terbenam .Sudah hampir waktu maghrib dah ni.Aduh "masak" mcm ni,Takkn nk dduk dlm kreta smpi ptg? .

"Argh...aq taknk!!!,takkn nk duduk kat sini je,klau hantu dtg amik aq mcm mna,arghhh..."omel hanis sendirian..

"Woi,tak okey lg ke enjin tu?aq dh serabut ni,dhla sesat,aq pn tk mkn lg ni,shari suntuk duk dlm studio,aq tk sempat pn prgi mkn.Dahla kereta rosak pulak tu!Line pun tkde!.Knapalah kita kma shoot utk mjlh dkt sini,dhla mcm hutan rimba!skr...

  • ★★
  • ☎☏
  • ♚♔
  • ♞♘
  • ♥♥

No comments listed yet.