Protejata De Diavol

Protejata De Diavol

232K Reads 19.5K Votes 109 Part Story
elissei By elissei Updated May 11, 2016

     Ea.... Este totul pentru mine, atat de mica cu parul ei ciufulit. Ador sa o privesc, nu m-as satura de ea. Dar inca nu stie de existenta mea are doar 15 ani, o mai astept, pana va fii prrgatita. 
   Atunci cand va sosii acea zi, o voi face regina mea, regina iadu-lui meu, o sa conduca toti sclavii mei o sa ii chinuie si o sa le manance sufletele dupa bunul ei plac. Iar eu, eu o sa o privesc mandru. 
    Dar uite-o ca s-a trezit, micuta mea, se da jos din pat si isi face toaleta ca in fiecare zi intra in baie, ador sa o privesc cum se aranjeaza in oglinda, poate intr-o zi o sa ma fac vazut dar nu vreau sa se sperie, sa ii fie teama de mine. Am rabdare... 

Miss_Rose2091 Miss_Rose2091 Aug 31, 2017
Eu mă gândesc la mine,parca sunt eu protagonista ,narcisista sunt.Stiu😂😂😂😂😂😂😂😂
Hokagetane Hokagetane Aug 08, 2016
Cam scurt capitolul, si as fi putut jura ca ala e vampir daca nu mentionai de iad, in rest foarte tare capitolul, dar din nou, n-ar strica sa le faci mai lungi.
Hokagetane Hokagetane Aug 08, 2016
asta-i proza scurta nu? sau doar mie mi se pare ca suntchiar foarte foarte scurte capitolele.
elissei elissei Sep 21, 2015
Ma bucur foarte mult doar ca am facut greseala sa incep toate cărțile si le-am lăsat asa din lipsa de timp.Dar cu siguranta le voi continua pe toate,în schimb Un copil bătrân,este cartea mea de suflet pentru ca acolo îmi povestesc viața mea.