Retaliation || BTS EXO

Retaliation || BTS EXO

31.2K Reads 3.3K Votes 17 Part Story
Anatorium By Echoxx33 Completed

Sekumpulan kingka sekolah  menerima balasan atas perbuatan mereka yang sering membuli pelajar lemah.Nasib kini tidak menyebelahi mereka kerana salah seorang daripada mangsa buli itu bangkit untuk membalas dendam dan menghapuskan kingka sekolah itu satu persatu.

"Jungkookkie, sini la" Pisau tajam yang dipegang lelaki itu diseretkan pada dinding.Bunyi yang membingitkan telinga jelas kedengaran.

"Hyung,mianhae" 

"Kamu mesti tahu kan kenapa hyung bunuh diorang?"

"Hyung!!"

*****

"Soo,sampai bila kamu nak lepaskan dendam pada budak tu?"

"Hyung tak faham"

"Cuba fahamkan hyung..Apa salah Kookkie pada kamu?"

"Sebab?Huh? SEBAB TIME HYUNG DIA KENA BULI..DIA...."

••

Thanks for reading,Vote and Comment! :)

*****

Fanfiction/Thriller/Friendship

Main Cast 

EXO
BTS

---

UminHyunggg99 UminHyunggg99 Aug 21, 2016
kejam gile budak pendek ni..😂😂@aisyahazmanshah sian kookie kau
athilaaziz13 athilaaziz13 Aug 27, 2016
What The !!! Kenapa kejam sangat ni DO😡  *geleng - geleng kepala*...mungkin adalah tu sebabnya...
Bangtan_Cypher Bangtan_Cypher Jul 23, 2015
Gila amazing citer nie!! Haha Waiting for the next chapter ^_^
laliscent laliscent Jul 11, 2015
pehhhhhhhh mesti gempak ! and first chapt pun dah complicated huhuhu
laliscent laliscent Jul 11, 2015
first reader ! yehet yehet yehet ! huhuhu .unnie ada ig tak ?