Respect din obligaţie *În curs de editare*

Respect din obligaţie *În curs de editare*

148K Reads 9.6K Votes 19 Part Story
Bianca Phoenix By Fluffy_Angel Completed

William MacLeod, căpetenia clanului MacLeod, un puternic boier scoţian în vârstă de 25 de ani, ar fi făcut orice pentru a putea intra în stăpânirea pământurilor bogate cu care se învecina moşia sa.
Atunci când, la porunca regelui i se oferă ocazia de a obține pământurile printr-o alianță, William nu stă deloc pe gânduri. Fară să ţină cont de Agnes, femeia care de trei ani îi îngrija reşedinţa şi nu numai, William acceptă să se căsătorească cu singura moştenitoare a duşmanului şi vecinului său, căpetenia clanului MacDonalds.
Leona, singura moştenitoare a boierului MacDonalds, are tot ce îşi poate dori o fată de 17 ani. Cu toate acestea, singurul lucru de care se bucură cu adevărat este libertatea ei. 
Când este anunțată de alianța dorită de rege, cele mai mari temeri i se împlinesc și totul se năruie pentru ea. Libertatea îi va fi luată de căpetenia clanului MacLeod, un bărbat care nu are niciun fel de simţământ pentru ea, dar o dorește pentru pământurile şi moştenirea ei.
Va fi ea oare soţia pe care şi-o doreşte el? Va reuşi el să ţină vreodată la ea? Va avea căsătoria lor vreo şansă sau e sortită eşecului încă de la început?
Volumul I - Respect din obligație
Volumul II - Legământ din dragoste

Coperta realizată de: AlexiaMcGray98

#1 Historical Fiction (22 noiembire, 2015)

 • casatorie
 • dragoste
 • scotieni
GabrielaIon GabrielaIon Mar 05
prosti sunt barbatii asti.usor de tot ii prostesti, daca vrei.Saraca mireasa imi e mila de ea. Ce o sa indure din cauza catelei asteia.hihihi
Mai trebuia ca clanul sau sa se numeasca KFK si totul era perfect 😂
Roxiita98 Roxiita98 Aug 23, 2016
Pare foarte interesantă ❤️ e a doua ta poveste pe care o citesc si stiu ca o sa o ador ! Te felicit 😘
joannaa0110 joannaa0110 Sep 27, 2016
Agnes e o vicleană, dar să nu uităm că în perioada respectivă unele femei recurgeau la manipulare și pentru că nu aveau încotro.
Simma15 Simma15 Dec 28, 2016
Cartea asta e... Wow. Îmi place și nivi măcar nu am intrat bine în poveste.
iconar85 iconar85 Jul 14, 2015
Foarte interesant prologul.Astept
               cu nerabdare primul capitol;)