For every story tagged #WattPride this month, Wattpad will donate $1 to the ILGA
Pen Your Pride
The good girl and Jace Blackwood

The good girl and Jace Blackwood

40.6K Reads 2.2K Votes 54 Part Story
MarieKrew By MarieKrew Completed

- Hvorfor stolte jeg på deg!? Roper han sint til meg. Jeg kan se at øyene hans er blanke, og det ser ut som han er på vei til å gråte. - Jace, jeg er så lei for det. Jeg vet ikke hva som skjedde. Jeg..jeg.. - Hold kjeft, Kate! Ikke gidd å lage noe unnskylding. Du er akkurat som alle de andre! Jeg kan ikke tro at jeg faktisk brukte energien min på deg. Det er noe av det dummeste jeg har gjort, sier han kaldt. Og akkurat i det han sier det knuser hjerte mitt. 
---------------------------------------------------------
                                                                                                        
16 år gamle Kate Blue har nettopp startet på videregående, hun gleder seg til å se hvordan det er der, og greier seg fint den første uken. 

Men så dukker Jace Blackwood opp, han er en tredje klassing du ikke må tenke på tulle med en gang. Han slår folk om man bare ser på han et sekund for mye. Har et blikk som kun ha drept på ti meters avstand. Og er kjent for bli sint for den minste ting. I tillegg er han leder av en bande. 

Ved et veddemål med en bande, ender stakkars Kate med bli kidnappet av Jace og gjengen hans. Hvordan ville dette ende?

--------------------------------------------------------

 • action
 • badboy
 • drama
 • kidnapping
 • kjærlighet
 • romantikk
NetflixAllTheTime NetflixAllTheTime Aug 09, 2017
Denne boka er fantastisk. Jeg skjønner ikke oss en du klarer det. Du er mitt forbilde på wattpad. Jeg pleier ofte å presse meg til å skrive fordi jeg vil bli like god som deg Marie Krew. Du er helt rå
NetflixAllTheTime NetflixAllTheTime Aug 09, 2017
Kanskje du husker meg fra noen av kommentarene det var jeg som leste den Jason Mccann eller hva enn den boka heter 6-7 ganger.