Între noi doi... (I.Jocul Seducției) ~În Curs De Editare~

Între noi doi... (I.Jocul Seducției) ~În Curs De Editare~

604K Reads 12.8K Votes 33 Part Story
.Anne. By IsmailAnnelis Updated Mar 21

Anne avea o viață simplă, tipică unei adolescente de nouasprezece ani, însă lipsită de notele muzicale ale iubirii. Desigur, până când l-a întâlnit pe el. 
Deşi ştia la ce pericol se expune când e alături de Jase, ea refuză să îi dea drumul, vrând să îl facă să uite de trecut şi să îl convingă să se axeze pe prezent, poate chiar pe viitorul pe care îl pot petrece împreună.
Dar când liniile melodice ale veiții se decid să nu mai fie monotone, în fața celor doi apărând o mulțime de obstacole, greu de trecut cu vederea... se vor hotărî, ei, să-şi separe drumurile, cunoscând alte persoane?

"Dintr-o anumită zi, viața mea a început să depindă de trei perechi de ochi albaştrii: una ce este pierdută în ghearele trecutului, întunecându-i cu amintiri durerose, astfel transformându-i în ochi de mostru; una ce îşi dă silința să trăiască în prezent, încercând să găsească o soluție pentru a rezolva ipoteza fericirii; iar ultima se axează pe viitorul pe care şi-l doreşte să-l petrecem împreună, construind planuri mărețe." 

¤ Atenție, conține secvențe licențioase!

© All rights reserved to IsmailAnnelis

*Cover by: ©LaraBlais

~Finalizată pe: 24.01.2015✔ (În curs de editare!)~

 • dragoste
Wow. Ce profund e. Atât de frumos încât mai că plângeam. Cartea ta ma atras încă de la primul cuvânt. Superbă ideea. #WLN_RxR2
Îmi place mult acest început profund și plin de emoție, de structuri interesante și de mister. Prezinți o oarecare atmosferă misterioasă ce te induce imediat în curiozitate. Îmi place de asemenea și stilul de scriere :) 
               Abia aștept să citesc și această variantă! 
                #WLN2
Ah. Uneori cred că inimile noastre pledează pentru durere:)
 #WarttpadLN2
               
               Prologul mă face să fiu curioasă sincer. Sunt curioasă de ce urmează. Cât despre conținut, totul este foarte profund, ceea ce mă face să cred că este o carte bună, pentru că scriitorii sentimentali de obicei oferă multe lucruri frumoase♡
Blue_n_Black Blue_n_Black May 19, 2016
Nuuu de ce tocmai acum ai inceput sa o rescrii 😭😭😭 chiar cand mai aveam cateva capitole si o terminam 😭😭😭
RadoaicaCristina RadoaicaCristina Jul 08, 2016
Cum se numeste melodia de la trailer?😆😆Cartea este geniala si daca ar aparea filmul l-as putea vedea la nesfârsit 😍😍😂 � #Jase is life 😍😍👉❤👈ly