Între noi doi... (I. Jocul Seducției) ~În Curs De Editare~

Între noi doi... (I. Jocul Seducției) ~În Curs De Editare~

568K Reads 10.1K Votes 27 Part Story
.Anne. By IsmailAnnelis Updated 2 days ago

Anne avea o viață simplă, tipică unei adolescente de nouasprezece ani, însă lipsită de notele muzicale ale iubirii. Desigur, până când l-a întâlnit pe el. 
Deşi ştia la ce pericol se expune când e alături de Jase, ea refuză să îi dea drumul, vrând să îl facă să uite de trecut şi să îl convingă să se axeze pe prezent, poate chiar pe viitorul pe care îl pot petrece împreună.
Dar când liniile melodice ale veiții se decid să nu mai fie monotone, în fața celor doi apărând o mulțime de obstacole, greu de trecut cu vederea... se vor hotărî, ei, să-şi separe drumurile, cunoscând alte persoane?

"Dintr-o anumită zi, viața mea a început să depindă de trei perechi de ochi albaştrii: una ce este pierdută în ghearele trecutului, întunecându-i cu amintiri durerose, astfel transformându-i în ochi de mostru; una ce îşi dă silința să trăiască în prezent, încercând să găsească o soluție pentru a rezolva ipoteza fericirii; iar ultima se axează pe viitorul pe care şi-l doreşte să-l petrecem împreună, construind planuri mărețe." 

¤ Atenție, conține secvențe licențioase!

© All rights reserved to IsmailAnnelis

~Finalizată pe: 24.01.2015✔ (În curs de editare!)~

Nuuu de ce tocmai acum ai inceput sa o rescrii 😭😭😭 chiar cand mai aveam cateva capitole si o terminam 😭😭😭
Cum se numeste melodia de la trailer?😆😆Cartea este geniala si daca ar aparea filmul l-as putea vedea la nesfârsit 😍😍😂  � #Jase is life 😍😍👉❤👈ly
Ok... Acum trebuie sa ma întorc sa votez bcz am votat asa de multe cărți cu facte încât am rămas fără permisiunea de a vota.
Nuuuuuu de ce o rescriiiiiiii😭😭😭😭😭😭😭😭 eram la capitolul 11
Ai schimbat ceva la ea sau vei schimba??doar că sa stiu daca sa o citesc din nou..❤❤❤❤
Ioana3215 Ioana3215 May 03
Doamne ce genial a ieșit !M as uita ore în șir la acest trailer 😍😍❤