For every story tagged #WattPride this month, Wattpad will donate $1 to the ILGA
Pen Your Pride
OŽILJAK

OŽILJAK

80.5K Reads 7.4K Votes 43 Part Story
Antonija Nera By larashewolfpayne Updated Jun 02

17 - godišnju Sandru otac ostavlja na brigu svojoj prijateljici kako bi mogao poći raditi u Afganistan da ih izvuče iz dugova u koje su upali zbog troškova liječenja njene majke.
Sandra dolazi u kuću obitelji koja je na lošem glasu. Očeva poznanica Katarina i njezin nećak jedini su preživjeli članovi obitelji Vidak. Posljedice koje je donio požar koji ih je zadesio prije 10 godina, nisu dovele samo do toga da su izgubili 5 članova obitelji, nego je ostavio i duboke posljedice na 26 - godišnjem Danijelu koji osim unutanjih rana, nosi i neprivlačni znamen na licu kao vječnu uspomenu na bolno djetinjstvo. Ogorčeno i ledeno srce ovoga mladića ne dopušta mu da stupi u kontakt vanjskim svijetom, a posljedica njegova odbojnog ponašanja polako je dovela do toga da su se susjedi i poznanici, dijelom zbog straha, a dijelom zbog nepoželjnosti počeli sve više udaljavati od njega i Katarine. Njegova teta bavi se vračarstvom što je još više rasplamtilo netrepeljivost susjeda. Hladnokrvni mladi vojnik vraća se sa dvogodišnje misije iz Afganistana, suočen sa činjenicom da će osim svoje lude tete u kući sada morati podnositi i razmaženu djevojku čijem je ocu upravo omogućio posao u dalekom Afganistanu...
Zatrašujući prilaz u kuću kao i sam Danijel, već će prvoga dana u Sandri izazvati želju za bijegom i ljutnju na oca koji ju je ostavio na milost i nemilost nepoznatim i od svijeta izoliranim ljudima.
...No je li baš sve onako kruto i neprivlačno kako se čini izvana? Je li moguće ponovno rasplamsati izgoreno? Recite mi... Je li moguće da iskrena i topla ljubav ljepotice otopi zakržljalo i od svih odbačeno srce hladnokrvne zvijeri i postoji li bezuvjetna ljubav samo u bajkama?

Naslovnicu napravila: @xRain_WP

 • ljubav
 • misterij
 • ožiljak
 • romance
MSDofficial MSDofficial Feb 21
Čovječe... Na priču sam naišla sasvim slučajno. Kad sam pročitala uvod pala sam na dupe koliko je dobar. Predobar. Vjerujem da je i cijela priča odlična. Jedva ju čekam pročitati. 💜💙
TinaTate_ TinaTate_ Aug 15, 2016
Slučajno sam otkrila ovu priču, i mnogo mi se sviđa! 😃😃
               Idem dalje! 😘😘
Drimerka Drimerka Jun 30, 2016
Sviđa mi se stil pisanja i sama radnja ❤❤👍Kada navečer legnem nastavljam s čitanjem...
- - Dec 20, 2016
Hahaha, sad ima zgodnog i mrgodnog ucitelja matematike. Draga, dobro pises...
marija_kolarevic marija_kolarevic Jun 28, 2015
Ideja je originalna. Jako mi se sviđa i ne trebaš ništa menjati. Sve je dobro onakvo kakvo je. Stil pisanja ti je drugačiji ali i dobar na svoj način što mi se isto jako sviđa. Samo tako nastavi i jedva čekam sledeći nastavak i nadam se da ćeš ga ubrzo izbaciti. :)