from nerd to spy

from nerd to spy

164K Reads 10.1K Votes 59 Part Story
5sos♥ By candylover1498 Updated Jun 29, 2017

Ik loop het huis in van mijn 2 beste vrienden: Brad en Blake. Ik hoor ze praten en wil net de kamer in lopen als ik mijn naam hoor. 

"Ik hoop niet dat Vanessa vandaag hierheen komt hoor. Ze loopt altijd zo erg te zeuren..." Ik stop abrupt met lopen en staar geschrokken naar de muur. Zei Brad dat nu echt over me? Vind hij echt dat ik zo zeur? 
"Ja, ze is gewoon een nerd. Dat heb ik je al zo vaak verteld... En normaal heb je nog van die nerds die niks zeggen maar zei praat heel de dag alleen maar over dingen waar niemand iets om geeft." Ik voelde tranen in mijn ogen en zonder me ook maar te bedenken rende ik weg. 
~~~
Meet Vanessa Brooklynn Brown. Ze is een nerd, of beter gezegd, ze was een nerd. Nadat haar 2 beste vrienden die ze al jaren lang kende haar hebben bedrogen rende ze weg. Ze liep naar haar favoriete park maar onderweg word er opeen een zakdoek voor haar mond geplaatst en word alles zwart. Als ze daarna wakker word en er achter komt dat ze is ontvoerd door een gang doet ze er alles aan om er weg te komen. Dit lukt haar uiteindelijk dankzij Charles die haar daarna helpt en een baan aanbied als geheim agent
Ga jij mee op het wilde avontuur dat Vanessa te wachten staat?

 • adventure
 • nerd
 • romantiek
 • school
 • spy
katje24 katje24 Apr 15, 2017
Ja ik ga zeker mee! Hoop dat ik wat inspiratie krijg voor mijn eigen boek!
genrestickers genrestickers Jul 25, 2017
Hey, lijkt het je ook leuk om onze gratis genresticker op je kaft toe tevoegen? Wij zullen dan je boek promoten en aan onze leeslijst toevoegen. X
x_malika_x x_malika_x Apr 11, 2016
Ik kan niet wachten!! Lijkt mij een super verhaal ! Ik heb geen geduld 😭 dan maar wachten tot 13 Mei
Old_Liz Old_Liz Apr 02, 2016
100+ Lezers,
               En ik ben de eerste die reageert.
               Dat is erg vreemd..
ReadingaddictAma ReadingaddictAma Apr 28, 2016
Yaaass is nu al leuk 🎉🎉🎉🎉 wnr komt het volgende hoofdstuk????