Hybrid

Hybrid

20K Reads 926 Votes 17 Part Story
Maya By Didyoujustfall Updated Jun 21

Hybrid, ordet som hela den övernaturliga världen hatar. Det är förbjudet att vara tillsammans med något av ett annat slag, eller att känna en hybrid, hjälpa en hybrid eller ja allt med hybrider att göra. Men när en hybrid flicka vid namn Juliette blir fångad, avvisad och torterad visar det sig att dem behöver henne mer en vad dem tror. Kommer hon, den starkaste hybriden rädda dem? 

Juliette en sextonårig hybrid mellan varulv, häxa, vampyr och ängel. Blir fångad av sin egen mate som avvisar henne för vad hon är. Men det visar sig att den övernaturliga världen behöver henne mer en vad dem tror. Kommer hon hjälpa?

kopiera inte!!!!!

Jag har läst alla andra av dina böcker men tyckte att denna var bäst!
               Men du skriver sopporna istället för soporna;)
YoloMallow YoloMallow Jun 08
Du har skrivit 'kopiera inte' i din beskrivning. Man kan ändra en sak som gör att det nästan blir som en wattpadlag att man inte får kopiera. Lite under din beskrivning står det "alla rättigheter förbehållna" och det är den du ska ändra.
Preox1000 Preox1000 Oct 02, 2016
Snälla varför skriver du "jag" i början på varje mening! Sorry men jag tycker det e skit irriterande att läsa samma sak hela tiden, ett tips skulle vara att testa att börja meningarna med andra ord istället för "jag" hela tiden <3 inget illa menat bara stör mig på det
Sara_foooer2 Sara_foooer2 Nov 22, 2015
Vad har du gjort?? Vrf tog du bort allakapitel hur fan tänkte du?
sahrabest sahrabest Jul 22, 2015
Den e skit bra!;) när kmr nästa kap??
               Btw dina boker e skit bra❤️
Felicia100 Felicia100 Jul 21, 2015
Jätte bra första kapitel jag kommer såklart att läsa mer den var jätte bra ❤️❤️