When Angels Fall

When Angels Fall

114K Reads 9.1K Votes 40 Part Story
-AnnaKristina- By -AnnaKristina- Updated Dec 04, 2017

'Kus me!' snauwde hij woedend terwijl hij me ruw tegen de muur drukte en hij zijn handen dwalend over mijn lichaam liet gaan, oncontroleerbaar, zijn ogen wild en vol lust. Ik had mijn ogen stijf dichtgeknepen, onderdrukte alle tegenstrijdige gevoelens die door me heen gingen als een razende wervelwind. Zo roerloos mogelijk bleef ik staan, iets wat hem enkel bozer maakte. Hij greep me bij mijn keel en kneep langzaam mijn luchtwegen dicht, in paniek begon ik tegen te stribbelen, probeerde mezelf te bevrijden. Tevergeefs... 'Kus me', dreigde hij op een lage en gevaarlijke toon. duisternis zinderde om hem heen. 'Je bent van mij Amoris, vergeet dat niet. De wereld ligt aan mijn voeten, ik ben je Koning. Je moet mijn bevelen opvolgen, je bent mijn bezit en niets meer dan dat!' Koppig bleef ik zo bewegingloos staan, vuurde al mijn haat, mijn woede, mijn afgunst op hem af. En als blikken hadden kunnen doden, dan had hij nu op de grond gelegen. Helaas deed het hem niets, hij grijnsde enkel demonisch waardoor de rillingen over mijn rug liepen. 'Je kunt me proberen te haten, mijn liefste. Maar diep vanbinnen weten we beide dat het je nooit echt zal lukken, omdat je altijd van me zult blijven houden, omdat je zelfs nu nog naar me verlangd en hunkert naar mijn aanraking. Mijn lippen op de jouwe...' Hitte en tintelingen schoten door mijn lichaam toen hij me streelde en me zacht kuste in mijn nek. En hoewel mijn lichaam onmiddellijk op hem reageerde, kon ik vanbinnen enkel walgen. 'Je bent een monster!' siste ik verafschuwend, 'en laat me nu los!'

#3 Fantasy 12-01-16
#2 Fantasy 27-02-16
#1 Fantasy 02-03-16

 • netties2016
 • projectfantasy
Animals178 Animals178 Dec 30, 2017
Woow goed geschreven!!! Jij wordt sowieso schrijfster later!
Mosyme Mosyme Apr 10
Ik ga stuk 😂😂😂😂 like; I will never for get you😂😂
lini_hulst lini_hulst Jun 05, 2017
OmS het eerste hoofdstuk en ik eindig die al met tranen in mijn ogen! Talent hebben noemt men dat! Toekomstige miljoenen schrijfster jij!
ZowEEnhoorn ZowEEnhoorn Nov 27, 2016
Zo heet mijn knuffel konijn ook!! (Mijn knuffel konijn van vroeger!)
Sidsoos_1D Sidsoos_1D Nov 08, 2016
Eerste hoofdstuk EN IK BEN NU AL VERSLAAFD IK GA NIET VEEL SLAPEN VANNACHT OEPS
Floor_Books Floor_Books Nov 19, 2016
Ik had dit gelezen in het boek van @FantasyProjectNL en toen was ik aan het einde van hoofdstuk 1 en toen dacht ik: waarom gaat het niet verder?
               Ik was het helemaal vergeten, het was zoooo geweldig!
               Ga zo door!!!!!!!!