♡ COMPLETED ♡ The Arrogant Guy ! [ BOOK 1 ]

♡ COMPLETED ♡ The Arrogant Guy ! [ BOOK 1 ]

122K Reads 8.6K Votes 24 Part Story
aineki-chan By ainekishima Completed

Sinopsis : 

" Aku kahwin dengan kau sebab nak jaga hati appa aku je ! bukan sebab aku falling in love ngan kau ! one more thing , perkahwinan kita tak bawa apa-apa kebahagiaan pun " -  Jeon Jungkookie .

" Aku dah serik dengan layanan buruk kau kat aku ! kenapa kau tak layan aku macam eonnie Saera je ? sebab aku bukan eonnie ? ha'? yelah , dia kan dah takda . aku benci kau ! "  - Lee Haera .

Disebabkan muka Haera sebiji dengan arwah eonnienya , Saera . Jungkook  merana kesedihan , tak mampu menahan  beban kerinduan terhadap Saera . Suatu hari Tuan Jeon pula kahwinkan Jungkook dengan Haera . Perkahwinan mereka terlalu banyak cabaran yang terpaksa ditempuhi . Haera terpaksa melayan dengan karenah Jungkook yang buruk tersebut . Mampukah Haera bertahan ? 

ok , done for sinopsis . lel . wait for part 1 yoww . xD

No comments listed yet.