I'll be your soldier

I'll be your soldier

49.6K Reads 5.1K Votes 90 Part Story
angel_without_wings By Angel_without_wings1 Updated Sep 16

Nikad ne znaš što ti život može donijeti. Nikad se ne možeš vječno skrivati od osobe koja ti je pokazala istinsku sreću i najveću tugu. Život je jedna velika lutkarska predstava, a mi smo malene lutkice kojima sudbina, lutkar, okrutno upravlja. 
Njih dvoje nisu bili niti popularni niti odbačeni. Jednostavno dvoje mladih s naočigled različitim pogledima na život i različitim prijateljima. Jedan slučajan potez može promijeniti mnogo toga i učiniti da sudbina započne još jednu svoju predstavu u kojoj će nevino srce biti izigrano i slomljeno, u kojoj će laži i ljubomora biti razlozi prekida prave ljubavi. Hoće li ta ljubav na kraju preživjeti sve to ili će dopustiti da propadne. Samo vrijeme to može pokazati. Može li treća osoba imati presuđujuću ulogu u ovoj predstavi?

  • hrvatski
  • ljubav
  • love
  • teen
  • vojnik
  • wwc
Hasakino Hasakino May 20
Elly je kao Manuela a Adriana kao Rose. Ali bez brige nisu previše slične. I zašto se ona zove Adriana? Moja sestra se tako zove
just_something just_something Jul 06, 2015
Imam i ja jednog takvoh što me samom pojavom iznervira. :'D
Angel_without_wings1 Angel_without_wings1 Jun 17, 2015
@sofiaqueen614  hahah hvalaa. hocu,ali bit ce to mnogo kompliciranije
- - Jun 16, 2015
za sada je odlicno samo e zanima tko je taj decko koji ju je na pocetku gledo, hoces li o njemu kasnije pisati je li, je li, je li?