Atrasa de fratele meu vitreg Harry Styles! (Terminat)

Atrasa de fratele meu vitreg Harry Styles! (Terminat)

259K Reads 11.3K Votes 34 Part Story
DianaDia1D By DianaDia1D Completed

Emma este o adolescenta de 18 ani care locuieste in Holmes Chapel si fratele ei vitreg este nimeni altul decat celebrul Harry Styles.Totusi pentru ea nu e doar un frate vitreg.Pentru ea inseamna baiatul care o atrage si cu care isi doreste o relatie.Totul se complica cand Emma si prietenele ei se muta in Londra iar Emma trebuie sa stea in fiecare zi aproape de Harry.Dar ce se intampla cand una din cele mai bune prietene ale ei incepe sa ii faca rau?Toate raspunsurile le aflati daca cititi:).

- - Apr 14, 2014
De ce lasi comentarile care rad de tine?. Mie sincer imi place.
DianaDia1D DianaDia1D Jun 17, 2013
@OctaviaElena Ma bucur ca iti place dar am mai avut o situatie de genul acesta.Am si eu o pagina dedicata baietilor la care sunt admina si atata timp cat nu apare nici pe pagina mea as prefera sa nu apara nici pe alta pagina.Sper ca nu te-ai suparat:).
OctaviaElena OctaviaElena Jun 17, 2013
Buna! Scuze de deranj dar as vrea sa te intreb ceva. Imi place foarte mult povestea "Atrasa de fratele meu vitreg Harry Styles" si ma intrebam daca ma lasi sa o pun pe pagina la care sunt admine. Deci as putea?
DianaDia1D DianaDia1D Feb 23, 2013
@DeeaAndreea98 Multumesc frumos insa am o problema.Imi apare ca e privat capitolul nou.Chiar nu stiu cum pot sa postez continuarea.
Theshadowinyoureyes Theshadowinyoureyes Feb 23, 2013
Am citit toata povestea pana acum.E o poveste foarte frumoasa,originala si interesanta.Sper ca pui cat mai repede next-ul. :)