Game Face

Game Face

46.2K Reads 3.1K Votes 30 Part Story
Michelle By MichhhB Updated Sep 02, 2016

Mensen vertelden me altijd dat ik de glans in mijn ogen door niets of niemand mocht laten dempen. 

Ik denk dat ik niet besefte wat ze precies bedoelden, tot het ook werkelijk gebeurde. 

Mijn hele zestienjarige bestaan was ik een 'normaal' mens geweest. Tuurlijk, ook ik moest me door de uitdagingen van het leven heen worstelen- maar dat deerde me niet. Altijd zag ik het als een onderdeel van het fenomeen 'leven'. 

Wanneer je ruw weggerukt wordt uit je leven lijkt dat het ergste wat er had kunnen gebeuren. Iemand nam je het recht af om je eigen pad te bepalen en te kiezen wie je wilde zijn. In werkelijkheid werd je identiteit afgenomen. Achteraf, bleek de echte strijd voor mij nog te moeten komen. 

Een zieke geest bleek een onbegrijpelijke te zijn. Zo was het voor ons onmogelijk te bedenken waarom ze ons dit aandeden. Waarom waren juist wij uitgekozen om mee te spelen in hun psychopathische spel? 

Het trekt je omlaag als de mensen om je heen alle hoop verliezen. Ook ikzelf begon hoe langer het duurde af te zwakken. Wat me echt geraakt had was echter het feit dat de buitenwereld ons niet geloofde. Ze zouden ons niet helpen. Daar waren we dan, twintig tieners; tegen elkaar opgezet en we stonden er helemaal alleen voor. 

Het enige wat een optie leek, was meespelen. 
"Met bloeddoorlopen ogen keek ze me aan. De wereld mocht ons dan wel niet geloven, dan redden we onszelf wel. We hadden simpelweg geen keus. Met een vage glimlach sprak ze de woorden uit die ik zo haatte, die zo'n impact hadden en waarmee het allemaal was begonnen. 
'Game On.'

We zouden gaan vechten tegen de dood. 

Later bleek leven echter een zwaardere beproeving.

 • dark
 • love
 • mysterious
 • netties2016
 • tienerfictie
Averycvc Averycvc Oct 19, 2017
Niet eens trainen ofz, ik zou echt bang zijn lol, maar Yentl is sterk I CAN FEEL
lini_hulst lini_hulst Oct 01, 2017
God, ik hou van dit boek.
               Kan niet wachten op het volgende hoofdstuk
ThrillerTopper ThrillerTopper Mar 21, 2016
Hallo, ik ben van ThrillerTopper en vroeg me af of je onze sticker wil gebruiken. Als je wil weten wat alle regels zijn en of je antwoord wil op je vragen kan je een kijkje nemen in ons boek.
kledinghanger kledinghanger Jul 05, 2016
wouw ik zie dit boek nu pas & ik was echt fan van shadowrunner !!! dit boek gaat sws leuk worden !
minijasmini minijasmini Oct 04, 2016
Dit is zo hard criminal minds waarbij die twee broers uit de game wereld worden gezet en daardoor echte tiener gaan gebruiken (fav. Aflevering C.M.)
I-likeBooks I-likeBooks Mar 31, 2016
laat me denken aan die ene serie van Criminal Minds. Daar hadden ze ook zo iets. Haha