School Mission. [학교 미션]

School Mission. [학교 미션]

153K Reads 20K Votes 46 Part Story
sugajjang2menbbung2_ By -miniyoongs Completed

Jeon Jungkook, seorang lelaki sejati handsome meletop mantop berdepan dengan sesuatu yang tidak akan dia ulang sekali lagi dalam hidupnya.

Memandangkan dendamnya terhadap seseorang yang telah meragut nyawa ibu bapanya, Jungkook mengambil keputusan untuk menyamar sebagai perempuan bagi melunaskan dendam lamanya.

Jungkook juga terpaksa berdepan dengan enam orang lelaki yang menaruh perasaan terhadap Jungkook. 

Kalau nak tahu apa jadi lepas tu.. baca yaa

Butterfly_Scotch Butterfly_Scotch Sep 30, 2016
sye tak tau knape sye reread ff ni...
                              tpi, mmg takleh blah bile jungkook undercover jadi pompuan  XD XD XD XD
Butterfly_Scotch Butterfly_Scotch Sep 30, 2016
nasib baik soklan sains. kalau soklan math, maybe kau kene pindah klas lain
Butterfly_Scotch Butterfly_Scotch Sep 30, 2016
tpi, kau punya ideal type bkan main lagi nk yg rambut panjang
makjemahfabmuah makjemahfabmuah Dec 19, 2016
*tutup muka* aku tak kenal dia *lari**lori langgar**masuk ICU**jungkook jatuh cinta**cium**kawin ngan jungkook**bulan madu kat malaysia*
                              😂😂