School Mission. [학교 미션]

School Mission. [학교 미션]

168K Reads 21.4K Votes 46 Part Story
fnathirah_ By -miniyoongs Completed

Jeon Jungkook, seorang lelaki sejati handsome meletop mantop berdepan dengan sesuatu yang tidak akan dia ulang sekali lagi dalam hidupnya.

Memandangkan dendamnya terhadap seseorang yang telah meragut nyawa ibu bapanya, Jungkook mengambil keputusan untuk menyamar sebagai perempuan bagi melunaskan dendam lamanya.

Jungkook juga terpaksa berdepan dengan enam orang lelaki yang menaruh perasaan terhadap Jungkook. 

Kalau nak tahu apa jadi lepas tu.. baca yaa

syakookies syakookies Mar 20
Bagi aq, aq suka sbb boleh buat konset rock hahaha yehet~😂😂 saya yeoja not namja
taepoo- taepoo- Jul 05
Dh pehal kau swag pstu takbuat hw? 😂😂😂 ,kalau jau swag pun kau boleh siap la bunguk😂
Aku reread ff ni 😂😂😂😂 best gile baca, smpai x brnafas aku gelak
Emm nk try gak ckp nan my mom klu dia tnye nape x masak bila nk masak je pisau hancur 😂😂😂😂
Hahahhaha semua bende dia pegang broken nasib hati army x broken huhuhu love bangtan leader namjoon 😘