NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
School Mission. [학교 미션]

School Mission. [학교 미션]

165K Reads 21K Votes 46 Part Story
fnathirah_ By -miniyoongs Completed

Jeon Jungkook, seorang lelaki sejati handsome meletop mantop berdepan dengan sesuatu yang tidak akan dia ulang sekali lagi dalam hidupnya.

Memandangkan dendamnya terhadap seseorang yang telah meragut nyawa ibu bapanya, Jungkook mengambil keputusan untuk menyamar sebagai perempuan bagi melunaskan dendam lamanya.

Jungkook juga terpaksa berdepan dengan enam orang lelaki yang menaruh perasaan terhadap Jungkook. 

Kalau nak tahu apa jadi lepas tu.. baca yaa

syakookies syakookies Mar 20
Bagi aq, aq suka sbb boleh buat konset rock hahaha yehet~😂😂 saya yeoja not namja
Emm nk try gak ckp nan my mom klu dia tnye nape x masak bila nk masak je pisau hancur 😂😂😂😂
Hahahhaha semua bende dia pegang broken nasib hati army x broken huhuhu love bangtan leader namjoon 😘
Butterfly_Scotch Butterfly_Scotch Sep 30, 2016
nasib baik soklan sains. kalau soklan math, maybe kau kene pindah klas lain
makjemahfabmuah makjemahfabmuah Dec 19, 2016
*tutup muka* aku tak kenal dia *lari**lori langgar**masuk ICU**jungkook jatuh cinta**cium**kawin ngan jungkook**bulan madu kat malaysia*
                              😂😂