MR. NOBODY

MR. NOBODY

91.1K Reads 5K Votes 45 Part Story
laughter By qairash Updated Nov 28

Aryka Sofea.
Secantik nama, secantik itu jugalah tuan empunya nama.
Namun, adakah perangainya secantik itu jua?

Hahahaha

Menjadi seorang pengurus kepada pasukan bola sepak sekolahnya, banyak kontroversi yang perlu dilaluinya memandangkan ahli yang harus dijaganya merupakan lelaki-lelaki idaman malaya.

Dan untuk melayan karenah budak-budak baru nak dewasa tu, manalah boleh jadi perempuan melayu terakhir yang terlebih sopan.

"Kau ni datang dari mana? Rayyan baru je sentuh kau, bukan rogol pun. Dah nak menangis bagai"- Firash.

"Memanglah bagi aku kau gedik. Tapi, aku tak pernah aibkan gedik kau tu depan orang lain"- Adam.

" Hahhah.. no, she's not mine. But yes, beribu penyesalan aku dapat rasa kalau hilang dia. She is very special, you know?"- Arif.

"Ceh. Aku tahulah dia tu nak mengurat aku. Ingat aku tak pergi tadika ke?" -Aryka

Mungkin Aryka hanya nak menjalankan tugasnya sahaja sepanjang senior year itu. Tapi, siapa tahu, dia boleh jumpa sesuatu? Maybe love? Or even jodoh? Erk.

No comments listed yet.