NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
Aku Sebatang Berus Gigi

Aku Sebatang Berus Gigi

32K Reads 3.9K Votes 11 Part Story
Sehunutella By RayhanAdni Updated Oct 27, 2016

Nama penuh aku Seokjin. Orang panggil aku Jin. Korang boleh panggil aku Princess ataupun pinky Jin ataupun whatever everlah. Untuk pengetahuan semua, aku bukannya Jin yang bila korang gosok dekat lampu Aladdin tu,aku akan keluar. Sampai nenek kau kahwin lain pun,aku tak akan keluar. Kerana....aku ialah sebatang berus gigi.
 
Semuanya seronok sehinggalah aku dapat tuan baru bernama....apa eh..yang aku tahu..gusi dia banyak lagi dari gigi. Dan di dalam bilik air dia lah, aku bernafas. "

JeonJ_ungkook JeonJ_ungkook a day ago
Bagus..author pkai imagination utk buat cita ini😂😂😂
18hertz 18hertz Mar 04
Aku ingatkan ni Jin. Maksud aku, dlm ff ni ada dua Jin. Satu berus gigi, satu lagi pemilik berus gigi. Imaginasi aku pelik sgt ke? Haha.
FAV STORY EVAAAA I HAVE . YEAHHH KEEP PUBLISH EVEN BARU BACA HEHEHEHEHHEHEHE
18hertz 18hertz Mar 02
Karangan autobiografi ni win giler sia 😂 @-mybaementega-  Jin kau jadi berus gigi lol.
'sesama barang' nanti dalam karangan aku copy paste je eh author ahagaggaga jkjk
sedarlah korang berus gigi..tinggi korang tu belum tentu boleh naik