Aku Sebatang Berus Gigi

Aku Sebatang Berus Gigi

30.4K Reads 3.7K Votes 11 Part Story
Sehunutella By RayhanAdni Updated Oct 27, 2016

Nama penuh aku Seokjin. Orang panggil aku Jin. Korang boleh panggil aku Princess ataupun pinky Jin ataupun whatever everlah. Untuk pengetahuan semua, aku bukannya Jin yang bila korang gosok dekat lampu Aladdin tu,aku akan keluar. Sampai nenek kau kahwin lain pun,aku tak akan keluar. Kerana....aku ialah sebatang berus gigi.
 
Semuanya seronok sehinggalah aku dapat tuan baru bernama....apa eh..yang aku tahu..gusi dia banyak lagi dari gigi. Dan di dalam bilik air dia lah, aku bernafas. "

swagmin_ swagmin_ Nov 25, 2016
Kau dh bermastautin. Means kau takleh solat jamak lah kann? 😂😂
wife_jimin-abs wife_jimin-abs Dec 08, 2016
Redha je lh sunggyu baby ku😂😂😂nasib my mngertawakan seok jin kesayangan aq
swimunicorns swimunicorns Dec 28, 2016
Pengajaran dia, bila beli Barang,janganlah abaikan yang kat belakang ceh
Jungyoon02 Jungyoon02 Feb 02
Jungkook as jamban? Aku hempuk juga kepala author guna sudip pink gegeurls jin.Haahahhaahahaha