Aku Sebatang Berus Gigi

Aku Sebatang Berus Gigi

37.3K Reads 4.7K Votes 11 Part Story
Sehunutella By RayhanAdni Updated Oct 27, 2016

Nama penuh aku Seokjin. Orang panggil aku Jin. Korang boleh panggil aku Princess ataupun pinky Jin ataupun whatever everlah. Untuk pengetahuan semua, aku bukannya Jin yang bila korang gosok dekat lampu Aladdin tu,aku akan keluar. Sampai nenek kau kahwin lain pun,aku tak akan keluar. Kerana....aku ialah sebatang berus gigi.
 
Semuanya seronok sehinggalah aku dapat tuan baru bernama....apa eh..yang aku tahu..gusi dia banyak lagi dari gigi. Dan di dalam bilik air dia lah, aku bernafas. "

fiyamanhi fiyamanhi Aug 19
Aku x tau nk gelak ke nangis sbb tgh dgr lgu always(produce 101) and aku mmg seorang yg menghayati lgu😹🔫😭😭😭
X guna berus gigi lah aku harini..mana tau aku guna berus gigi bangla ke enn😂