NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
Aku Sebatang Berus Gigi

Aku Sebatang Berus Gigi

33.9K Reads 4.2K Votes 11 Part Story
Sehunutella By RayhanAdni Updated Oct 27, 2016

Nama penuh aku Seokjin. Orang panggil aku Jin. Korang boleh panggil aku Princess ataupun pinky Jin ataupun whatever everlah. Untuk pengetahuan semua, aku bukannya Jin yang bila korang gosok dekat lampu Aladdin tu,aku akan keluar. Sampai nenek kau kahwin lain pun,aku tak akan keluar. Kerana....aku ialah sebatang berus gigi.
 
Semuanya seronok sehinggalah aku dapat tuan baru bernama....apa eh..yang aku tahu..gusi dia banyak lagi dari gigi. Dan di dalam bilik air dia lah, aku bernafas. "

Namjuon_ Namjuon_ Apr 07
Jam di dinding terus berdetak ah ah ah ah ah ah ah ah ah ah ah ah ah ah ah ah ah ah ah ah ah ah ~
Bagus..author pkai imagination utk buat cita ini😂😂😂
haerajung haerajung Apr 16
xada gigi buat apa nak beli kau 😂😂 guna untuk sental lantai ? 😂
18hertz 18hertz Mar 02
Karangan autobiografi ni win giler sia 😂 @-mybaementega-  Jin kau jadi berus gigi lol.