Mimpi ✔

Mimpi ✔

40.1K Reads 2.4K Votes 47 Part Story
bèlla By ayuninabila Completed

Kemalangan yang melibatkan Akid dan Arlissa telah menyebabkan Akid koma. Arlissa yang ditimpa rasa bersalah mengambil keputusan untuk menjaga Akid.
Keadaan mula menjadi rumit apabila suara suara Akid menghantui hidup Arlissa.

"Dia boleh baca minda aku ke?! Ni dah kira pencerobohan privasi ni." ~Arlissa

"Pencerobohan privasi? Mana kau dapat ayat tu? By the way, yes. I can read yours." ~Akid

Namun Arlissa pernah kehilangan insan teristimewa, Kim suatu ketika dulu takut untuk melangkah bersama Akid apatah lagi dengan keadaan Akid yang tak pasti. 
Tanpa dijangka kehilangan Kim tersebut membawa kepada mimpi buruk yang cuba dielakkan oleh Akid kerana Akid yang telah bertanggungjawab atas kematian Kim.



P/s : 1. Ada part diorang cakap dalam hati so tak de "   " benda ni.
         2. Banyak gila grammar error sbb ni first story aku, and aku rasa malas nak baiki.
         3. Enjoy! 

norossakinah norossakinah Nov 21, 2015
i'll read your whole stories when my mood with me! hahahha BTW good luck babe!