Story cover for YOU & ME?: Isteriku seorang budak sukan (OG) by NAvibe
YOU & ME?: Isteriku seorang budak sukan (OG)
  • WpView
    Reads 3,128
  • WpVote
    Votes 93
  • WpPart
    Parts 36
  • WpView
    Reads 3,128
  • WpVote
    Votes 93
  • WpPart
    Parts 36
Ongoing, First published Nov 03, 2025
noval adalah CEO yang berumur 27 tahun yang banyak di sukai oleh perempuan lain noval juga sahabat dengan abang  trisya iaitu harish. Trisya from 5 dia hanya seorang murid biasa tapi dia bermain sukan volleyball dan trisya juga budak rempit dia selalu pergi ke sekolah menaiki motor ye
All Rights Reserved
Sign up to add YOU & ME?: Isteriku seorang budak sukan (OG) to your library and receive updates
or
#1sabar
Content Guidelines
You may also like
Takdirku Bukan Kita | SU | by _theeyne
15 parts Ongoing
Rayna Zafrena - Mejar juruterbang taktikal EC725 TUDM. Pernah dipandang rendah kerana wajah dan perwatakannya yang berbeza, namun hari ini dia berdiri sebagai salah seorang juruterbang taktikal terbaik negara. Biarpun dibesarkan dalam keluarga yang jarang menyokong impiannya, ada satu-satunya abang di perbatasan yang menjadi sumber kekuatannya. Namun, di sebalik langit luas dan keberanian yang dipuji, Rayna menyimpan luka lama... luka bernama Raqeef Zayden. Dahulu pembuli di sekolah, kini Leftenan Kolonel PASKAU TUDM yang disegani kerana ketegasan dan kejayaannya dalam misi sulit. Takdir mempertemukan mereka kembali selepas 14 tahun-dalam sebuah operasi kritikal yang sepatutnya bukan Rayna yang mengetuai. Tetapi keadaan memaksa, dan dia terpaksa melangkah. Pertemuan pertama mereka tidak manis. Raqeef yang tidak mengenali Rayna dewasa, cepat menilai wanita itu sebagai keras dan tidak seperti wanita lain. Dia tidak tahu... Rayna adalah gadis yang pernah dia sakiti dahulu. Dari satu misi ke misi lain, perlahan-lahan Raqeef mula melihat sisi Rayna yang tak pernah dia sangka-tegas, cekal, berprinsip. Dan hatinya mula terusik. Tetapi bagi Rayna, lelaki cuma tertarik pada yang indah di mata... sehingga bosan, lalu pergi. Dia tidak mahu mengulang sejarah pahitnya. Ketika hatinya mula diuji, keluarganya pula mahu menjodohkannya dengan anak kenalan korporat. Dia menolak. Dalam masa yang sama, Raqeef meluahkan rasa. "Dua tahun... tunggu aku balik, kita kahwin." -Mejar Rayna Zafrena Rayna menerima tugasan di luar negara, menggenggam janji itu erat. Tetapi selepas dua tahun berlalu, dia pulang dengan satu keinginan-bertemu Raqeef semula. "Balik ni aku terus nak jumpa Raqeef." -Mejar Rayna Zafrena Namun berita yang menyambutnya menghentak jiwa. "Raqeef... hari ini dia nikah." -Kapten Alieya Natasya Dunia Rayna sekali lagi runtuh. Masihkah ada ruang untuk cinta yang tertangguh ini... atau segalanya sudah terlambat? PERINGATAN! - cerita ini mengandungi kata kasar!
Projek: High Spy by silvskies
22 parts Ongoing
"Tapi ayah, kenapa mesti (Name) yang masuk asrama kudrat tu?" "Abang kamu dah pergi universiti, jadi kamu jelah harapan ayah," ____ (Name) binti (Father Name). Di paksa untuk memasuki sekolah atau lebih tepat asrama lelaki untuk menjadi spy. Awalnya dia menolak tapi apakah dayanya? (Father Name) terus menurunkan ilmu cara menjadi spy kepada kedua anaknya tapi sekarang dia hanya boleh meminta tolong kepada anak bongsunya. (Name). (Father Name) kali ini meminta (Name) untuk menjadi spy di asrama lelaki. Iaitu Asrama Kudrat. Awalnya (Name) menolak, namun apakah dayanya..ayahnya terus memujuknya. Ceritanya sama hal dengan abangnya yang juga pernah di paksa untuk menjadi spy di asrama perempuan kerana waktu itu (Name) belum cukup umur. Ayahnya jarang meluangkan waktu dengan mereka sejak pemergian mama (Name). Now, (Father Name) akan menghantar anak bongsunya itu ke asrama yang ada terjadinya kes tragis. Iaitu Asrama Kudrat. Setahun yang lalu, viral seorang pelajar m@ti di dalam tandas, akibat di tumbuk namun tidak ada yang mengaku menumbuk pelajar tersebut dan polis pun buntu. (Father Name) dan keluarganya yang selalu menolong polis untuk menjadi spy pun mengambil ahli tugas di Asrama Kudrat ini. Dapatkah (Name) mendapatkan jawapannya? ___________ Pengarah sebenar ialah Anwari Ashraf dan Zulaikha Zakaria. Saya hanya menukar dan menambah sedikit alur cerita dan semua dialog ada yang di ambil dari cerita dan ada yang saya buat sendiri. Serta semua scene yang diguna hanya yang terjadi di asrama dan bukan di luar asrama juga yang berkaitan dengan (Name).
You may also like
Slide 1 of 10
Aku Shark, Suami Dia! [COMPLETE] cover
Dia Amanah Buatku | 𝐂 cover
Takdirku Bukan Kita | SU | cover
C| Mrs Aayan Danish  cover
Projek: High Spy cover
Nuh's Secret Wife [C] cover
Bintang yang Hilang (Bakal Delete) cover
Leon | Mr. Cold Eyes cover
Si gadis buta cover
CINTA YANG DITAKDIRKAN ║C cover

Aku Shark, Suami Dia! [COMPLETE]

72 parts Complete

Pemenang The Diamond Awward [The best storyline2020🏆, The top hero2020🏆,The best romance2020🏆,The top author2020🏆 AIN SURAYA, dia seorang isteri yang sangat mencintai seorang suaminya. Kasih setia cintanya hanya ikhlas buat lelaki bernama FAJAR. Sehingga, apa yang lelaki itu lakukan dia langsung tidak kesah. Asalkan dia bahagia. Hingga ke suatu tahap. Dia Ain Suraya dilafazkan cerai dengan talak TIGA. Dia ketakutan. Kegelisahan. Mana tidaknya jika dia mempunyai anuptaphobia? Penyakit yang akan berasa gelisah jika dia tidak bersama dengan seseorang. Dia perlukan peneman! Tetapi siapa? "hei, sekali lagi kau langkah setapak dekat dengan aku. Pistol ni meletop dekat kepala kau. kalau berani dekatlah! "-SHARK "Mereka buang saya, boleh tak saya nak awak sayang saya dengan seikhlas hati awak. Cukup untuk seketika pun saya terima dengan seadanya..."-AIN SURAYA terkelu lidah lelaki itu mendengar permintaan Ain Suraya secara tib a-tiba. Siapa gadis ini yang merayu menadah cinta daripadanya? "Mafia macam kau tak layak jadi suami. Kau lebih layak jadi cina buta buat aku! "-FAJAR "aku bukan cina butalah, bodoh!"- SHARK Siapakah yang bakal menjaga Ain Suraya? Bakal adakah cinta yang ikhlas buatnya kali ini? "Kalau mereka buang kau, biar aku yang kutip!"-SHARK ⚠️COMEDY ROMANCE⚠️ Jika anda seorang yang mahukan cerita serius, ini bukan pilihan terbaik.