Story cover for  Sonu Kötü Biten Yan Karakter Oldum!  by PerlaEstelleArtman_
Sonu Kötü Biten Yan Karakter Oldum!
  • WpView
    Reads 90,302
  • WpVote
    Votes 8,920
  • WpPart
    Parts 46
  • WpView
    Reads 90,302
  • WpVote
    Votes 8,920
  • WpPart
    Parts 46
Ongoing, First published Oct 24, 2025
4 new parts
Bir sabah uyandığımda işe gitmek için hazırlanıyordum. Daha sonra heyecanla takip ettiğim internet romanının yeni bölümünün geldiğini gördüm. Yeni bölümü açıp okuduğumda, hayatımın tek mutluluk kaynağı olan şeyi kaybetmiştim: favori karakterimi.

Her şey, yazarın diğer erkek karakter olan Damon Dumont'u öldürmesiyle başladı.
Yani favori karakterimi. Buna o kadar kızmıştım ki, kendimi yayınevinin önünde pusuya yatmış hâlde bulmam kaçınılmaz oldu.

Daha sonra, karşıdan karşıya geçerken o kadar dikkatsizdim ki trafik kazası geçirdim. 

Gözlerim kapanmadan önce beyaz bir kamyonet gördüğüme emindim. Daha sonra ise kendimi Aşkın Tutsakları adlı fantastik romanda, sonu kötü biten yan karakter Rhiannon Aethelred'ın bedeninde buldum.

Şimdi ne yapacaktım? 


Not: Kurgu bana aittir.


#Kraliçe 🥇 10.11.2025
#dram 🥇 20.11.2025
#prenses 🥇 30.11.2025
#fantastik 🥈15.12.2025 
#fantastik 🥇 23.12.2025 
#gençkurgu 🥈 22.12.2025
#romantik 🥇 06.01.2026
#krallık 🥇 19.01.2026
All Rights Reserved
Table of contents
Sign up to add Sonu Kötü Biten Yan Karakter Oldum! to your library and receive updates
or
#1fantastik
Content Guidelines
You may also like
Celladımla Son Dans by BlackSunny1
26 parts Ongoing
Meşe gayet sıradan bir hayata sahipti. Ta ki kendini entrikalarla dolu okuduğu bir romanda bulana dek... Tabi ki hikayenin asıl kahramanı, güzeller güzeli Ashley olmamıştı. Bu fazla iyimser olurdu sanırım. O elbette romanın kötü ve imparatora aşırı derecede takıntılı karakteri leydi Efran'dan başkası değildi. Ah, tahmin edersiniz ki kendisi ölüme mahkumdu. Tabi ki ölümü aşık olduğu imparatorun elinden olacaktı. O celladına aşık olmuştu. Ama her şeyi kaybetmiş değildi. Elinde okuduğu roman sayesinde paha biçilmez bilgilerle bu dünyaya düşen Meşe, celladıyla düşman olmak yerine iyi biri rolüne bürünmeye karar vermişti bile ama asla tahmin edemeyeceği duygular kapısını çaldığında bu kararlı duruşu nereye varacaktı, orası tartışılırdı. O halde webtoon tadındaki bu hikayeye hoşgeldin! "Söylesene. Bu yeni taktiğin mi?"diye sordu karşıya bakarken. Kaşlarımı çatarak baktım. "Neden bahsediyorsunuz majesteleri." Vücudunu bana döndürdü ve "Böyle umursamaz olman ve güçlü durmaya çalışman. Beni etkilemek için yeni bir taktiğin mi?"diye bitirdi cümlesini. Ona şaşkınlıkla baktım. Bu adam su egosundan ne zaman vazgeçecekti? "Size defalarca söyle-..."diye uzun bir nutuk çekmeye başlayacaktım ki belime konan elle konuşamadım. Prens belime koyduğu eliyle beni yavaşça kendine yaklaştırdı. Kendisi de iyice bana sokulurken yüzüme doğru fısıldadı. "Eğer öyleyse..." Sustu. Bir süre gözlerimin içine baktı ve devam etti. "Eğer öyleyse kesinlikle işe yarıyor." Söylediği kelimelerle kalbim yine aynı şeyi yaptı. Hiç olmaması gereken biri için hızla çarpmaya başladı.
You may also like
Slide 1 of 10
Romanın Kötü Kadını Oldum cover
ÖLÜME ÇEYREK KALA cover
Bir Gün Büyücünün Yardımcısı Oldum  cover
I Married My Killer cover
GECEYLE SEVİŞEN GÖKYÜZÜ  cover
『❁𝓔𝓵𝓮𝓷𝓪⋆✮』 cover
Derin Rüya  cover
Celladımla Son Dans cover
The Princess Of The Hell    *Yunan Mitolojisi*  cover
Kötü Kadın Olmayı Ben Seçtim (Düzenleniyor) cover

Romanın Kötü Kadını Oldum

28 parts Ongoing

Bir kızın en sevdiği romanda kötü kadın olarak uyanma hikayesi.