NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
Our Secret ❁ F.S

Our Secret ❁ F.S

40.1K Reads 1.4K Votes 50 Part Story
☹The Mad Hatter☹ By Jacqueboi08 Updated Feb 05

❝Babygirl you know we're gonna be legends❞

"Felix" Mumlade jag mot hans läppar "Ja?" Frågade han och drog bort "Vi kan inte fortsätta så här" Sa jag tyst och tittade ner "Inte fortsätta hur?" Frågade han och drog mig närmare "Ljuga, gömma oss, vara en hemlighet" Sa jag tyst "Felix jag vill inte förlora dig men jag vill inte vara din hemlighet heller" Sa jag och tittade honom i ögonen "Men din bror sk-" Började han men jag avbröt honom "Min bror är din bästa vän och han skulle döda dig. Du fortsätter att säga samma sak men vi måste sluta säga tänk om hela tiden. Vi har bara ett liv borde vi inte använda det?" 

Valentina Rudberg den sarkastiska, pinsamma och snälla tvillingen till Omar Rudberg. Hennes mamma hade lämnat dem med deras när dem var sex år och hennes pappa var aldrig hemma, han jobbade alltid och hade aldrig tid för henne och hennes "Trams" som han hade kallade det. Hennes liv var på något sätt en utav dem mest drama fyllda liv man kunde tänka sig. Hon trodde inte att det kunde bli värre men för första gången någonsin (Enligt henne då) hade hon fel. Så fort hon träffar honom blir allting så mycket mer drama fyllt. Är han värd det eller inte?

Allting tillhör mig förutom Felix, Omar, Oscar och Ogge. Valentina och andra karaktärer tillhör mig! ifall ni vill låna fråga!

Bookcover | Bokomslag inspiration & ide: @semlaan2001

terese19 terese19 Dec 12, 2015
Hejsan. Skulle jag kunna få vara med i denna story? Jag heter Terese och jag älskar Olly